Później zadzwonij telefon, dziwny głos oznajmij że umre w ciagu 7 dni!!! . Pytanie za 100 pkt - co to za film

ron_whisky

to strasznie trudne pytanie...hm... nic mi do glowy nie przychodzi... :P moze jeszcze dasz jakas podpowiedz.... nie wiem... moze... "telefon" :P :P pozdrawiam

Izek_fajny_jest

hmm... to jakieś podchwytliwe pytanie
może "7 dni później"?
"7-go dnia"?
jestem blisko

Kate_86

Hmm ... nie chcę cię straszyć, ale może obejrzałeś ten bluźnierczy film dokumentalny TVN-u - "Fenomen Ojca Tadeusza Rydzyka" !!??!!

ron_whisky

Bardzo, bardzo trudne... Może Elizabethtown? Albo Ring =)

ron_whisky

Hmm mam dwa typy: "Wiedźmin" i "Plan 9 z kosmosu". Pierwszy zabija głupotą, na drugim można umrzeć z nudy. Ale nie mam pojęcia, co to za głos w słuchawce. Może św. Mikołaj probuje cie wyeliminować, bo oszczędza na prezentach?

ron_whisky

Hmm mam dwa typy: "Wiedźmin" i "Plan 9 z kosmosu". Pierwszy zabija głupotą, na drugim można umrzeć z nudy. Ale nie mam pojęcia, co to za głos w słuchawce. Może św. Mikołaj probuje cie wyeliminować, bo oszczędza na prezentach?
To musiałbyć jakiś straszny film :]
Wiem!! Kubuś Puchatek i zemsta królika!!!

Pijany_Aniol

"RING" tel 0-700... (12zł + Vat za minutę połączenia)

ron_whisky

NAPEWNO DZWONILI LUDZIE Z TELEKOMUNIKACJI I KAZLI CI ZAPŁACIĆ ZA ROZMOWY TELEFONICZNE.

ron_whisky

To był film "Tepsa" a dzwoniła jakaś Krystyna z gazowni....

Ulke

Ja SAM, z mojego punktu widzenia, moim własnym wysiłkiem wywnioskowałem iż...to NIE JEST film pt. "Ring" (w ogóle nigdy o takim czymś nie słyszłem). Kaseta z mrocznym filmikiem, potem telefon z wiadomością, jakaś dziewoja w studni...? Być może to kolejna część Gwiezdnych wojen! Tak, tak sądzę, chociaż.... być moze macie racje z tym RINGIEM, bo to kolejna częśc Władcy pierścieni jest!!!!!!! nazywa się: "Władca pierścieni: kaseta z mrocznym filmikiem, po której obejrzeniu dzwoni telefon zawiadamiający Cie o Twojej śmierci" Cóż.... chyba oszczędzają na reklamie!
pozdro...

ron_whisky

Moze to był ten słynny remake albańskiego filmu wykonany przez amerykanów na japońskiej licencji kręcony w Azerbejdżanie??
No wiecie, ten o kolesiu który jest przesladowany przez FBI, CIA, KGB, ABC i inne tajne biura śledcze bo okazało sie że w poprzednim wcieleniu kiedy miał schizofrenie ukradł tajemne dane z tepsy nt. nowych numerów kierunkowcych! Problem polega na tym, że nic nie pamieta i ciagle dostaje telefony z pogrozkami...

Blase

Nie no o czym wy tu piszecie to są głupoty. Prawdziwy film to "Kwriorzerczy Kibel" i nie dzwonili z rzadnej telekomunikacji tylko z TPSA że rachnek opłacił bo ze 4 miesiące już zalega i mu niedługo odetą !! POZDRo All

k4c5er

zadzwonilam do tvn i powiedzieli mi ze wczoraj nie bylo zadnego filmu o smiercionosnej kasecie.. cos sie wam pomylilo.... moze to byl inny film albo innt dzien...

ron_whisky

Pewnie oglądałeś kolejny odcinek "Troskliwych misiów" czy innego "My Little Pony"