mnie tak bo jak mozna zaczac emitowac film i go nie skonczyc??? np. ostatnio Buffy na tv4 wyemitowali tylko 2 serie albo ze starszych na jedynce Zaginiony Swiat (skonczyl sie slowami "ciag dalszy nastapi")
A POTEM NAZEKAJA NA BRAK WIDOWNI (czy jak sie tam to nazywa)
:P:P:P: =]

milka_milka_2

Popieram cię. Puszczanie seriali do połowy jest bezsensowne, bo np. w polskiej telewizji wyemitowali wszystkie odcinki do 3 odcinka trzeciego. a z brakiem widowni to też prawda, a jek są dobre filmy to lecą grubo po 22.00.;););)

milka_milka_2

Mnie telewizja denerwuje do tego stopnia, że przestałam ją w ogóle oglądać. Wiecie jak przyjemnie jest nie być molestowanym przez reklamy? :-) Pozrowionka.

Nocny_gosc

zreszta ja pamietam taki okres ze Polsat pokazal Szybkiego jak blyskawica z 5 razy w ciagu kilku miesiecy. To bylo przegiecie. A te reklamy to juz wogole. Jak sie oglada jakas komedie to jeszcze spoko. Puszczaja reklame to wyskoczy sie do kuchni jakas herbatke zrobic czy cus ale jak leci horror czy dobry thriller i napiecie rosnie a tu reklama wyskakuje tak jak np. podczas filmu "Inni" na tvn to myslalem ze ich pozabijam. w najlepszym momencie reklame puscili. Szkoda gadac.

milka_milka_2

Telewizja jako całeścć mnie nie denerwuje.Nie znoszę natomiast wszelkiego rodzaju komercyjnych kanałów i ich wręcz bezczelnego przerywania sztuki jakimiś banalnymi reklamami.

milka_milka_2

Telewizja denewuje mnie bardzo często.

milka_milka_2

Telewizja denerwuje mnie bardzo często.

milka_milka_2

tez mi sie wydaje ze reklamy w najlepszych momentach sa zbedne

milka_milka_2

A ja chcę star treka. I nikt nie chce mi puścić star treka!!!!!. Niby na AXN leci enterprise, ale nic nie puszcają na publicznych stacjach, a miast tego leci jakieś tam "na wspólnej", czy "samo życie". Treść mego żołądka zaraz trafi w monitor....... BLEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

Siemomysl

Też bym chciał Star Trek-a w TV,ale żeby go zobaczeć muszę sobie ściągać odcinki z netu.Jak bym liczył na telewizja to bym prędzej sie zestarzał i umarł niż zobaczył Star Trek-a

milka_milka_2

zgadzam sie zamiast jakis pozadnych seriali puszczaja glupie telenowele co sie ciagna kilka lat

milka_milka_2

Od 3 lat oglądam w telewizji praktycznie tylko uczte kinomana i sport.Na reszte szkoda czasu.Denerwuje mnie najbardziej to,że najciekawsze i najambitniejsze pozycje lecą zwykle po 24 w dni powszednie.Na reklamy w trakie filmów szkoda słów,ale najlepsze są reklamy w połowie piosenki(!!!)(lol)

milka_milka_2

Najbardziej denerwuje mnie to że np. ktoś tam dyskutuje na temat czy dawać (a jeśli dawać to ile) becikowe, na innym kanale wkur.. "Familiada", a na następnym proszą o pomoc jakiemuś choremu dziecku i ja mam za to jeszcze płacić!!!!!!! Zamiast gdzieś ich połączyć i niech załatwią ten problem z dziećmi. Ja np. mam tego dość!!!!!!

antyk

Moze mi ktos pomoc jestem tu nowy i zabardzo sie na tym nie znam. Powiecie mi jak tu mozna dodawac roze rzeczy tak jak filmy tapety itp,
bede bardzo wdzieczny
wielkie dzieki
pozdro dla wszystkich :)

Misiek_40

Odsyłam tu:
http://faq.filmweb.pl/#007
http://faq.filmweb.pl/#008

Tam zjadziesz wszystkie informacje.

milka_milka_2

Taa tv mnie wkurza i to baardzo. Jak już puszczą jakiś pożądny horrorek , to grubo po północy albo coś koło tego, a rano do sql więc lipa =/ W ogóle te wsyztskie seriale sa bezsensowne, w kółko te same filmy... tylko muzyczne kanały są godne szacunku =D

Miss_Fantasia

Zgadzam się z Tobą. Telewizja nie zeszła na dno...O nie nie...Ona już osiągnęła poziom depresyjny! Mało nowości (godnych obejrzenia), prawie same powtórki...Ostatnio praktycznie nie oglądam tv....Jedynie kanały muzyczne: MTV czy MCM TOP

Ines_Mireille

GOTOWE NA WSZYSTKO Polsat podobno zameirza niedlugo przerwac. Jeszcze przed koncem 1 sezonu! Pojebstwo! Najbardziej lubie C+ , ktory regularnie co roku puszczal kolejny sezon FRIENDS... I tak mielismy tylko rok obsuwy.

milka_milka_2

Wkurzaja mnie szczególnie TVN za "Ostry Dyżur", który ma lecieć od października...:/...Ale najbardziej mnie wkurzają te głupie reklamy...:/ Zwłaszcza jak film leci ledwo półgodziny, a tutaj robią co 10 minut przerwę...