Poszukuje tytułu filmu w który bodajże Danny Glover szuka jakiegoś mordercy i pomaga mu w tym gość mieszkający jak odludek z dala od ludzi który chyba jest przewodnikiem obaj idą kawał drogi przez śnieg i takie tam i szukają właśnie gościa jakiegoś. Więcej szczegółów nie pamiętam ale coś w ten kant było , proszę o pomoc z góry dzięki!!

adamoo37

http://www.filmweb.pl/film/W+pogoni+za+%C5%9Bmierci%C4%85-1988-9843

fprefect

o ja pierdziu !! a ja myślałem ze tam gra Danny Glover który jest podobny do Poitiera hehehehe dzięki wielkie , pozdrawiam :):):)

adamoo37

Witam,
poszukuję dwóch horrorów, które obejrzałem za szczeniaka na początku lat 90-tych na kasetach video. Filmy najprawdopodobniej z lat 80-tych, choć nie jestem pewien (może lata 70).

1
Fabuła: bodajże trzech psychopatów ucieka z ośrodka dla psychicznie chorych i zaczynają mordować okolicznych mieszkańców (albo tylko jedną rodzinę?). Wiem, że znaczna część akcji toczy się w jakimś domu, w którym mieszka spokojna rodzinka. Niestety więcej nie pamiętam.

2
Fabuła: Grupa młodzieży podróżuje przez las i chyba przypadkowo natrafiają na dużą posesję (zamek, pałac?). Wokół jest jakiś cmentarz, z którego wychodzą zombiaki i zabierają jednego z uczestników wycieczki. Potem akcja toczy się już w tej posesji. Siły zła eliminują kolejnych bohaterów. Pamiętam tylko, że jeden z nich wpada w olbrzymią pajęczynę, w której żeruje duży obrzydliwy pająk. To tyle.

Z góry dziękuję za pomoc.