hej, moze to nie temat (pytanie) na forum Filmweba, ale właściwie może ktoś tutaj coś podpowie: gdzie można online zobaczyć film z 2018, dokument, "Whitney"? jest 5sierpnia i ja na razie nie natrafiłam na żaden dobry trop...dziękuję

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
rolka

Polska premiera była w lipcu, a więc musisz poczekać kilka miesięcy, aż pojawi się znośna kopia w internecie. Drugą kwestią jest to, że poczekasz jeszcze dłużej, bo nie wiadomo, czy ktokolwiek będzie tłumaczył napisy do tego filmu.

to rozumiem, nawet nie myślałam szukać już na polskich stronach, zresztą dla mnie jedyną wersją do przyjęcia będzie obejrzenie go w oryginale (i jeśli w kinie,mieszkam obecnie w Hiszpanii), to z napisami. Przejrzałam juz parę stron, gdzie filmy można obejrzeć bez reklam, bez logowania się, w niezłej jakości, bez zacinania. ale i tam pustki. W Hiszpanii premiera chyba też przypadła na lipiec, ale na razie w kinie go nie było. stad moje poszukiwania. Dziekuję za odpowiedź.

rolka

W Hiszpanii premiera też 6 lipca i NA PEWNO ten film nadal jest w hiszpańskich kinach.