Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Wlasnie obejrzalem House of 1000 corpses. Podrecznikowy przyklad gatunku Gore. Film jest swietny - wszystko w nim jest odlotowe - aktorzy (ten klown ze sklepu i dr satan), muza, wyglad stacji benzynowej i domku - nie da sie tego opisac. Trzeba to zobaczyc (kurde ale sie podjaralem) Oby wiecej takich filmow. Jezeli...

Czy ktoś pamięta horror (tytuł polski) ZEMSTA PO LATACH? Był wyświetlany w polskich kinach na początku lat 80. Akcja toczy się w starym domu nabytym przez pewnego kompozytora po śmierci żony i dziecka, dom nawiedzony jest przez ducha chłopca. Może ktoś ma jakieś informacje o tym filmie (tyt.oryginaly, obasada itp.)...

więcej

Witam,

mam pytanie zwiazane z filmem "Slap shot" z Paulem Newmanem z 1977 roku. czy komus wiadomo cos na temat jego dostepnosci w Polsce, na DVD (region 2)? Czy moze byl dostepny, lub bedzie? Ewentualnie czy mozna ten film dostac poza granicami naszego kraju, byle w regionie 2?

z gory dzieki za wszelka pomoc

Mam pytanie: Jak można sprawdzić wyniki konkursów przeprowadzanych na FilmWebie. Pytam, ponieważ jestem "świeżym" użytkownikiem. Proszę o pomoc.

Znakomity film ,,LOONY TUNES" znowu w akcji jusz na kasetach wideo i płytach dvd naprawde szałowa kreskówka boater kosmicznego meczu znów w akcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiece moze skad mozna sciagnac (najlepiej stronka) reżyserskie scenariusze do filmów..?

Moim zdaniem jest super komedią, najleosze jest to , że śpiewane są śmieszne piosenki przy których Garfield śmiesznie wygląda. Warto obejrzeć go z przyjaciółmi naprawdę WARTO!!!

Chciałabym obejrzeć jakiś dobry film typowo psychologiczny. Do tej pory bardzo mi się spodobał "Piękny umysł" oprócz niego "Slasher" i "Dłonie".

Mi w tej chwili nie przychodzi żaden film , którego bym bardzo źle wspominał!
Staram się oglądać tylko ciekawe, znane i o ciekawej fabule!

NO WŁAŚNIE KTO MOIM ZDANIEM TO GABOR KRUL PIEKIEŁ JEST NAJSILNIEJSZYM I NAJLEPSZYM ZIOMEM N CAŁEJ TEJ PLANECIE A WY JAK SĄDZIĆE ??????????????????????????????