Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Outsider Riddick jest chyba najbardziej poszukiwanym, jednym z ostatnich przedstawicieli supergatunku ludzi, który zgodnie z przepowiednią ma ocalić dotychczasowy wszechświat przed ekspansją zła. Lord Marshal od wielu lat próbuje go znaleźć i zabić aby odsunąć tą groźbę i niepodzielnie rządzić całym uniwersum.

W...

więcej

Film ten opowiada o dziewczynie (blondynce), która zarabia pieniądze pracując w klubopensjonatohotelu dla bogatych studentów, którzy są niedostępna grupą bogatych ludzi, uważających się za osoby ważniejsze. Początkowo poniżają przynoszącą im koktajle dziewczynę, jednak ta dzięki swej inteligencji zachowuje honor (scena...

więcej

Niedawno obejrzałem film pt. Przyjaciel Partnera. Ściagnełem go zewzglę na swojego ojca myślałem, że będzie fajny bo ponoc to komedia ale myliłem sie niejest zbyt dobry niechcem nikogo urazić ale teraz jestem jeszcze bardziej przeciwny francuzkim filmom takich jak np Taxi i tym podobne. Takie jest moje zdanie.

tak, wlasnie tak bylo... na seansie "Zakochany bez pamięci" wychodzili z kina... Ja postanowilam ze wytrwam ..ale gdybym wiedziala wczesniej- nie ciagnelabym na ten film swojego chlopa, ktory i tak ululal sie na ostatnie 30 min filmu..:) Tematyka ciekawa, dajaca do myslenia..ale wykonanie do d... Za duzo zbednych...

wiem, że pytanie będzie tendencyjne, ale .. jak dopisać nowy film??? proszę o odpowiedź

ciekaw jestem jakie komiksy wg Was zasluguja na jak najszybsza ekranizacje. ja w swoim imieniu czekam az ktos wezmie sie za Thorgala. jesli nie Polacy to moze Francuzi cos konkretnego wykombinuja i w koncu przeniosa chociaz czesc wikingo-kosmicznej sagi na celuloid. kolejna produkcja marzen, ktore sie pewnie jeszcze...

więcej

Najgorsze gówno jakie w życiu widziałem!!! Zero fabuły, tylko chore myśli twórcy!

Czy zna ktos jakies spoko filmy typu gangsta np:"Chłopaki z Sąsiedztwa" "Pod Kluczem" itp itd...

ciekaw jestem jakie komiksy wg Was zasluguja na jak najszybsza ekranizacje. ja w swoim imieniu czekam az ktos wezmie sie za Thorgala. jesli nie Polacy to moze Francuzi cos konkretnego wykombinuja i w koncu przeniosa chociaz czesc wikingo-kosmicznej sagi na celuloid. kolejna produkcja marzen ktore sie pewnie jeszcze...

cześć jak wiecie michnik nas ośmiesza mi sie to nie podoba a wam jerzeli chcecie rzeby was ośmieszał to mu na pozwalajcia ale ja nie dam sobom pomiatać jesteśće ze mną to napiszcie mi to w odpowidźi co o tym sondźiće cześć