Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

MOIM ZDANIEM NAJLEPSZE FILMY TO :
1.Władca Pierścieni (wszystkie części)
2.Shrek 2
3.Troja
4.Shrek
5.Epoka Lodowcowa
6.Gdzie jest Nemo?
7.Król Artur
8.Uciekające kurczaki
9.Goście w mieście

Pytanie do dziewczyn. Która dziewczyna uważa że Haley jest przystojny ( ma aktualnie 13 lat)

Tak czytam sobie różne komentarze do filmów i nurtuje mnie pewna myśl. Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić, dlaczego patriotyzm w filmie to taka zła rzecz. A może dotyczy to tylko filmów amerykańskich?

Siema ! Zalogowalem sie dzisiaj i jestem tutaj nowym gosciem i nie wiem gdzie mam znalesc bajke "Kapitan Jastrząb" moglby mi ktos pomoc ?? np. jakis link do sciagniecia kilku odcinkow :D:D Bardzo bardzo prosze o pomoc !!

W sklepie internetowym Dvdmania jest zapowiedź "Dirty Dancing"!!! Wysyłka w dniu premiery (niestety nie wiem, kiedy przypada ten dzień, ale na pewno w najbliższym czasie!!!) Na forum tego filmu mnóstwo osób pytało o możliwość jego zakupu w Polsce! I oto nadszedł ten moment, kiedy licencja została wznowiona! To chyba...

więcej

Jaki jest wasz jeden ulubiony film. :-)

Dragon Ball to dla mnie klasyka azjatyckiego kina.Mało jest ludzi którzy nie słyszeli o tej mandze a jeśli któś nie słyszał to moż opowiem całą historie.Najpierw było jajko...:D nie mam tyle czasu.Kto chce pogadać o Dragon Ball`u zapraszam.Pozdro 666:D
by KrAkErS

Moim zdaniem jest to drobna przesada, odświeżanie starych pomysłów. Najlepszym przykładem jest Terminato 3 -ciekawe jaki w "Terminatorz 4" wystąpi robot?? Może dziecko-robot :), albo pies-robot wymiatający ogonem pół miasta. Terminator jest klasyką, ale dalsze części rozmieniają tę klasykę na "drobne".W parodiach...

Wisła to ma pecha. Już dawno nie mieliśmy drużyny w dalszej rundzie i ona też chyba na III rundzie zakończy swoje rozgrywki w Lidze Mistrzów. Szkoda. :(

Zdanie mam bardzo podzielone jeśli chodzi o to. Moim zdaniem większość tych, które oglądaam są.........(nie będę przeklinać). Jeśli ktoś z was widzia jakiś polski film, i uważa ga za godny uwagi to proszę o odzew. Papatki!!!