Czołem, mam pytanie jak nazywał się samochód, którym jeźdźił inspektor Crusoeau w filmie Różowa Pantera:
Srebrny Szerszeń, Złota Strzała, Czerwony Krążownik, Niebieski Ptak
Nie wiem jak wy, ale ja uważam, że polskie filmy są najlepsze na świecie!!!!!!!!!! i mówie tu zarówno o klasykach jak i współczesnej kinematografii naszego kraju!!
Jeden lubi to, drógi lubi tamto. Dlatego żadko można spotkać dwie osoby, którym podobać się będą te same sceny z filmów, a inne u objga nie znjdą poparcia. Co wy lubicie oglądać??? Ja bla zachęty powiem, że uwielbiam horrory, animacje typu :"Shrek", "Gdzie jest Nemo?", romanse i przygodówki. Buziorki.
Gdzie zdobyć filmy Radzieckie? [edytuj]
Pomocy, gdzie mogę zdobyć filmy Radzieckie (kupić,ściągnąć) :
"Swiat się śmieje", "Lecą żurawie" i inne arcydzieła
Gdzie zdobyć filmy Radzieckie?
Pomocy, gdzie mogę zdobyć filmy Radzieckie (kupić,ściągnąć) :
"Swiat się śmieje", "Lecą żurawie" i inne arcydzieła
Sorrka jak juz byl taki temat na forach.. ale moze by zrobic ludzi aod kazdego katunku filmow... tzn.. np. 10 osob od trillerow 10 od komedi.. itp... i zeby wstawiali komentarze.. z gwiazdeczkami (np.) a reszta pod nimi bez gwiazdeczek:P cio wy na to....?
NO byłem pozytywnie zaskoczony filmem mimo ,że oglondałem na kompie w miare dobrj kopi spodobał mi się ,a za filammi tego typu nieprzepadam wręcz można powiedzieć ,że jestem do nich negatywnienastawiony. W sumie nie trudno przewidziec postepowania aktora w takim filmie... Ale ogolnie mi się podobał i ludzi ktorzy...