Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

więc tak.

Dawno dawno temu....
Dla tych, kturzy nie widzieli pierwszej części to smakosz jest starożytny demon ,który od wieków co 23 lata budzi się aby zregenerować swe ciało . W tym celu co 23 dni porywa przypadkowych ludzi i pożera te i ich organy , które w danym momencie wydajo mu sie apetyczne.

,,...

więcej

Ostatnio zauważyłam, że po kasowym sukcesie "Spidermana" (który według mnie jest naprawdę dobry), w kinach mamy coraz więcej komiksowych adaptacji, z czego większość to koszmarne gnioty. Po beznadziejnym "Daredevilu", czekamy na podobno jeszcze gorszą "Catwoman", "Supermana" i "Elektrę" (czy coś w tym stylu), a...

moim zdaniem puniser z 89 r. jest nieporownywalnie bardziej klimatyczny niz jego nowa wersja. Film z 2004 jest zbyt cukierkowy i chyba wszyscy powoli zaczynamy miec dosc tych koslawych adaptacji komiksow. Sam komiksy uwielbiam, lecz uwazam ze ich adaptacje filmowe sa w wiekszosci slabe.

Nurtuje mnie takie pytanie: co trezba zrobic, zeby moc dodac recenzje filmu? Czy mozna to zrobic bedac zwyklym szrym uzytkowniekiem, ktory wciaz czeka na akceptacje dodanych materialow, czy trzeba byc vipem lub znac kogos z zarzadu?:)
Mam recenzje i nie wiem co z nia zrobic. Bardzo prosze niech sie ktos nie...

Strasznie mnie irytują osoby typu: "Cholera, jestem taki mądry i obeznany w DOBRYM KINIE; mój ulubiony film, to (przykład) Ben Hur - to klasyk i zdobył 11 oskrów (to nic, że facet oglądał go, przysypiając i omijając większość fabuły), musicie mi przyznac, że wiem, co dobre... a nie jakies tam amerykańskie komedie, są...

więcej

Tutaj mozna pisać (jesli ktoś chce) o wszystkim :) Czyli wszystko co chcecie na temat filmu. Wasze opinie i komentarze na temat filmów premier i czego tam będziecie chcieli.

Jaki jest według was najlepszy film azjatycki?????????? WG mnie sa to niektore filmy z Jackie Chanem np. "Godziny Szczytu 1 i 2" albo "Legenda pijanego mistrza". Fajnym filmem jest tez "Shaolin Soccer".

Ściągnąłem go z kazy i zamierzam go wkrotce obejrzeć na TV. Tylko nie wiem czy nie jest to lipa i chce sie zapytać tych którzy go oglądali czy film jest dobry czy zły.

czy kiedyś zastanawialiście się, jakby to było, gdyby np.w ogóle nie było filmów, kina ani telewizji??
jakby się wtedy żyło, jakie sa wasze odczucia??

sam film jest srednoi zabawny i raczej szczeniacki, ale piosenka o malym lososiu pt: "tiny salmon" boska.