Wpisujcie tu filmy, które naprawde zrobiły na Was duże wrażenie.Bo na mnie bardzo duże wrażenie wywarł "Forrest Gump" i tak jest do teraz mimo, że oglądałem go już sporo razy i zawsze ten sam efekt...
Jako fan StarTrek'a postanowiłem dodać parę informacji o Gene Roddenberrym i jego żonie. Brakowało o nich sporo informacji więc wypadało coś dodać.
Czemu tylko trzeba czekać aż tak długo. Jak w sierpniu dodałem filmografię Roddenberrego to została zaakceptowana dopiero 2 miesiące później w październiku. Tydzień temu...
Jaki jest najgorszy film, który obejrzeliście?
Dla mnie to "Martwa Strefa" ("Death Zone") z Christopherem Walkenem. Strasznie się zanudziłem oglądając go.
Witam!
Mam wielką prośbę!
Potrzebuję informacji na temat wszystkich ósemek jakie kiedykolwiek widzieliście w jakimś filmie (nie tyle chodzi mi o tytuły filmów z '8' bo to już wyszukałam w przeglądarce, ile o każdy drobniejszy motyw w filmie z "8") Mile też widziana pomoc w znalezieniu zwiastunów filmów z "8" w...
ludzie, fani filmów! Zawracam sie do was o pomoc! Czy ktoś wie skąd TERAZ można wziąść film "spawn"? Nie znalazłam go w wypożyczalniach... ani w sklepach internetowych... POMÓŻCIE MI!!!
Moje typy to:
1. "Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me" U2 [generalnie chłopaki mnie nudzą - grają bez jaj, mało wyraziście i jakby w kółko ten sam kawałek ;)] do kiszki pt. "Batman Forever"
2. "Neverending Story" Limahl ze znakomitego filmu W. Petersena "The Neverending Story"
3. "(I've had) the time of my life"...