''Gazeta Wyborcza'' od kilku miesięcy do wtorkowego numeru dodaje jedną z 20 najlepszych (ich zdaniem) książek XX wieku. A gdyby tak rozpocząć akcję 20 najlepszych filmów minionego stulecia, co byście umieślili na swojej liście?
Bardzo ten film mi się podobał oglądałem go z jakies 10 lat temu był to horror psychologiczny naprawde swietny horror jesli ktos z was go oglądał niech napisze ten film moim zdaniem może byc z około 1988 lunb 89 Roku
Ja juz obejrzalam!!!!!!!!!!! Bylam wczoraj na premierze i musze powiedziec ze byl sssuuuuupppeerrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napewno w Polsce jeszcze nie wyszedl ale jak macie jakies pytania prosze pytac.
Moim zdaniem najlepsza byla Julie Andrews, Anne Hathaway i aktor-Hector Elizondo. Ale i tak naj..naj...lepsza byla...
Zwracam sie z uprzejma prosba do stalych i nie tylko bywalcow tego portalu do udostepnienia mi napisow z filmu [1975] Stepford Wives....serdeczne podziekowania z gory za wszelka pomos.
Moj kontakt to gg - 4372707 ( w celach dyskusji obardziej ambitnym kinie zapraszam:) ) , e-mail : kolumb88@poczta.onet.pl
Pozdrawiam...
a szczególnie chodzi mi o mecze Polski z udzialem Dudka i te mecze z udziałem Buffona. jak ktos ma to niech napisze na gg 6694420 albo na e-mail polska372@wp.pl
dla mnie to hero [nie wytrzymalem i wylaczylem po 20 minutach] i hanniball [usnalem po 30 minutach] pewnie pare gorszych by sie znalazlo ale chyba byly tak beznadziejne ze nawet ich nie pamietam