Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ile powinny kosztować plyty dvd z filmowymi hitami?

''Gazeta Wyborcza'' od kilku miesięcy do wtorkowego numeru dodaje jedną z 20 najlepszych (ich zdaniem) książek XX wieku. A gdyby tak rozpocząć akcję 20 najlepszych filmów minionego stulecia, co byście umieślili na swojej liście?

Bardzo ten film mi się podobał oglądałem go z jakies 10 lat temu był to horror psychologiczny naprawde swietny horror jesli ktos z was go oglądał niech napisze ten film moim zdaniem może byc z około 1988 lunb 89 Roku

Ja juz obejrzalam!!!!!!!!!!! Bylam wczoraj na premierze i musze powiedziec ze byl sssuuuuupppeerrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Napewno w Polsce jeszcze nie wyszedl ale jak macie jakies pytania prosze pytac.
Moim zdaniem najlepsza byla Julie Andrews, Anne Hathaway i aktor-Hector Elizondo. Ale i tak naj..naj...lepsza byla...

w jakim stanie jest dzisiaj polskie kino?

Zwracam sie z uprzejma prosba do stalych i nie tylko bywalcow tego portalu do udostepnienia mi napisow z filmu [1975] Stepford Wives....serdeczne podziekowania z gory za wszelka pomos.
Moj kontakt to gg - 4372707 ( w celach dyskusji obardziej ambitnym kinie zapraszam:) ) , e-mail : kolumb88@poczta.onet.pl
Pozdrawiam...

więcej

a szczególnie chodzi mi o mecze Polski z udzialem Dudka i te mecze z udziałem Buffona. jak ktos ma to niech napisze na gg 6694420 albo na e-mail polska372@wp.pl

dla mnie to hero [nie wytrzymalem i wylaczylem po 20 minutach] i hanniball [usnalem po 30 minutach] pewnie pare gorszych by sie znalazlo ale chyba byly tak beznadziejne ze nawet ich nie pamietam

Czy Lucas powieniem nakrecić 3 trylogię Gwiezdnych wojen czy popszestac na dwóch?

Wszyscy Fani Star Wars nei moga sie doczekac ostatniej czesci trylogi. Ktora czesc jest wg. was najlepsza? Ja szadze ze Imperium Kontratakuje. Nie wazne ze ma przeszło 20 lat ale jest mistzowskie.Tam najbardziej poznajemy bohaterów.