Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Co powiecie o jego filmach, dla mnie są życiowe .

jest to film o gościu który przyjechał do duzego miasta grać w hokeja.Jego brat grał grał kiedys w tej drużynie.On sam wychowywał się na farmie i tam uczył sie od ojca podstaw gry.Na końcu filmu zlutował jakiegoś bambra jak Krzysiu OliwaPomóżcie pleazz

JAK NAZYWA SIĘ TA MUZYCZKA Z REKLAMÓWKI ŚKODY ?

pamieta ktoś jak nazywa się gościu od muzyki w obcych?

Czy wiadomo już coś na temat tego filmu? A może ktos zna już datę premiery? Cóż na filmwebie zbyt wielu info. na ten temat nie ma a to taka znana postać...

Mam pamietacie moze jaki tytuł nosi film (jest on z lat 60-tych lub 70-tych, w każdym bądź razie stary jest to film) w którym akcja rozgrywa się w popkoju w którym przysięgli debatują nad losem oskarżonego skazanego na śmierć. Jeden tylk oz tych przysięgłych twierdzi ze skazany jest niewinny a reszta jest za jego...

Ostatnio dodałam obsadę do bajki Kryptonim Klan na drzewie (Rozkoszna gromadka z samego końca alei) no i mi niezaakceptowali i dodali komentarz "???". Co to "???" ma znaczyć???

Co myślicie na temat sequeli filmów, które z nich są fajne, które nie. Dla mnie Shrek 2 jest super i lepszy od 1, ale to że planują już 4 to trochę przesada. A wielka przesada to to, że już jest zaplanowany Spider Man 8!!!! Co wy myślicie na ten temat.

informacja pojawiła sie na http://www.jacky.republika.pl/ (pewnie nie tylko tam) i mam pytanie czy cos wiecie na ten temat poza krótką wzmianką i czy ktos miał np dostep do tej gazety i czy filmy w niej umieszczone są np. jakościowo godne uwagii (choc przy metropolis nie mozna oczywiście niczego duzego wymagać)...

Są takie filmy, że nie sposób się od nich uwolnić. Ma się ochotę oglądać je bez końca, aż do znudzenia.Są też i takie, które zmieniją nasze dotychczasowe życie...