Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś wie jak można wykasować się z tej strony. Już nie chce być tu zapisana. Jak to zrobić???????? Proszę o pomoc!!!!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

http://kkk2002ar.w.interia.pl/quiz.xls bardzo łatwy quiz filmowy.

Jak się pisze mak gajwer. thankyou from mountain.

Na moim blogu jest nowy temat gdzie możemy pogadac o futbolu(sory Totti ze sciagnalem po Tobie pomysl) Noi to by bylo na tyle. Pozdr.................................

Czesc !!!!!!!!!
Musze powiedziec ze POlska reprezentuje niezla grupke!!!!!!!!
206 zawodnikow to dosc duzo jak na Polske. Byly panstwa z jednym tylko!!!!!!!
Choc mieszkam w usa jestem po stronie Polski!!! hmmmm....moze pozniej po Stanach. Zalezy kto zakwalifikuje sie...

wieczor filmow?

użytkownik usunięty

hej sluchajcie mam prosbe, robimy ze znajomymi wieczor w stylu francuskim i chcemy wypozyczyc filmy traktujace o francji lub francuskie, w klimacie niebezpiecznych zwiazkow czy saint-cyr. macie moze jakies propozycje innych tytulow? bo chcemy cos dobrego czego nie widzielismy. no ewentualnie jakis paryz itp..prosze o...

więcej

Jaki jest wedlug was najlepszy film 2004 roku??????????? Jest wiele takich filmow m.in. "Pasja". "Shrek 2", "Pojutrze" i wiele, wiele innych. A jaki jest najlepszy wedlug was??????????

Czy lubicie aktora Jeta Li i co o nim sądzicie

cześć\
z pewnością każdy z was ma ulubioną scenę filmową. moja ulubiona to scena z monthy phytona w poszukiwaniu świętego grala. scena z początku filmu kiedy to główny bohater król artur jedzie na swoim "koniu" a jego giermek stuka w dwa kokosy ( udając konia)\
to moja ulubiona scena. a jakie są wasze najlepsze...