Właśnie niedawno ściągnełem ten film i obejrzałem go razem z tatą on uwielbia takie filmy i mogę powiedzieć , że super się go oglądało zwłaszcza przy takich krawych akcjach:], zdążyłem go już pozyczyć czterem osobom też im się podobał. Może wam się też spodoba.
Ten film jest super ponieważ moim zdaniem są niezłe akcje, po drugie ten film był nakręcany dość dawno (dokładnie niepamiętam) a stare filmy są najlepsze ja tak uważam bo są straszniejsze od tych współczesnych i mają to coś w sobie. Polecam każdemu jak może to niech go obejrzy
Film jest dobry zawłaszcza dlatego, że jest to komedia , którą też warto obejrzeć, Pokazywałem go wielu osobom zawłasza kuzyną ponieważ są tam scenki erotyczne to dlatego więcej chłopaków powinno go obejrzeć więc....:D:D:D
MaM pytanie jak dodac nowy film - kreskowke :| Jestem tu nowy i niezbyt sie orientuje czy mozna ?? Help me :|
poszukuje filmow o temetyce wojny secesyjnej, prosze pomozcie. Nie musza byc konkretnie o niej, moze byc to film z tlem wojny secesyjnej!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ona jest taka jakas sztuczna...... Nie ma w sobie nic. Do roli w Harrym Potterze wybrali ja chyba z litości albo za poczciwą sumke od jej starych. A tak wogole to chcialbym sie upewnic ze powiedziala do Polaków "do widzenia głupi ludzie i kretyni". Jak bym ja spotkal osoviscie i by wyzwala mnie albo moj kraj to bym jej...
więcejMi sie podobał ten film i chciałbym sie dowiedziec czy wam też się podobał ten sensacyjny serial z Chuckiem Norrisem jesli tak to napszcie małe co nieco o tym filmie pozdrawiam Marcin
Czy ktoś wie jak można wykasować się z tej strony. Już nie chce być tu zapisana. Jak to zrobić???????? Proszę o pomoc!!!!!!!