Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

ostatnio oglądałam film Gorzej byc nie moze. wedłyg mnie byl super. troche mnie wkurzylo ze przy brutalnych scenach leciała wesoła muzyczka jakby to była komedia-dawało do myslenia :).a wy co myslicie o tym filmie?

mam ochotę na jakis naprawdę dołujący film.Ciężko mi wymiślic coś nowego a nie chcę wracać ciągle do tych samych.Mome wy mi coś poradzicie?Ja preferuje "tańcząc w ciemnościach", "Requiem dla snu","godziny" a może coś co jest cieżkie i zmusza do przemyśleń sama nie wiem hmmm "fanny games" "eksperyment" czy coś...

moi faworyci:
1) Chris Doyle
2) Sven Nykvist
3) Harris Savides

Zapewne każde z was obejrzało w życiu choć jeden taki film, który dał mu do myślenia i który mimo oglądania po raz setny dalej zastanawia swoją tematyką lub poruszanym zagadnieniem. Podajcie tytuły...
Pozdrawiam Kociaczek!

Przedstwaiam jedne z najlepszych moich filmów , pewnie z tego co widzicie bardzo lubie horrory i filmy dla ludzi o mocnych nerwach, moze ktos z Was ze mna sie nie zgodzi ale mysle ze te filmy są warte obejrzenia, każdy z nich posiada to "coś" :) pozdrawiam

28 dni później (28 Days later)
Blair Witch Project
Blair...

więcej

Wielką zagadką jest dla mnie to czy w naszych polskich kinach będzie grany film ''New Yourk Minute'' , ''Dziewczyny z Nowego Jorku'' w którym grają serialowe blizniaczki z serialu ''Pełna Chata'' , Mary-Kate and Ashley Olsen.Do tej pory żaden z filmów w których zagrały blizniaczki np.''When in Rome'' nie ukazał się na...

więcej

Czy istnieje możliwość wymiany filmami na terenie całej Polski? Oczywiście, np. pocztą ale istnieją minusy - nigdy nie mamy pewności do końca co dostaniemy. Są inne sposoby, może DC++ lub E-mule. Może ma ktoś jakieś interesujące pomysły które pozwoliły by na to?

osobiście nie lubię horrorów, lecz zanim miałam przyjemność obejrzenia "Króla Artura" widziałam reklamę "Osady"-zrobiła na mnie ogromne wrażenie. "6 zmysł" bardzo mi się podobał, a kiedy jedna rzecz wyszła dobrze, czemu nie przekonać się o dalszych podbojach naszych ulubionych twórców rodem z "Miasta Aniołów"(choć do...

więcej

24 września 2004 roku rusza V Filmostrada. W tym roku SPInka prezentuje:
- "Pan Ibrahim i kwiaty Koranu" reż. Francois Dupeyron, Francja 2003
- "Carandiru" reż. Hector Babenco, Brazylia 2003
- "Bodysong" reż. Simon Pummell, Wielka Brytania 2003
- "Dom wariatów" reż. Andriej Konczałowski, Rosja 2002
- "Zerwany"...

Wyslalem im zdjecie Kaziemierza Deyny który zagrał w filmie jak nie trudno sie domyslić "Victory". Sciagnałem zdjecie ś.p. Kazia z jego strony i dodalem. przyjezdzam dzisiaj z Łeby, patrze a tu : nie zaakceptowane!!! kto ma podobny problem albo wie jak go rozwiazac niech pisze na gg: 6694420 albo na e-maila:...