Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam "magicznych" filmow, w ktorych "nic sie nie dzieje", a nie mozna oderwac wzroku od ekranu ;) typu Lost in Translation czy The Green Mile. czy moglibyscie polecic mi jeszcze cos w tym stylu?

bardzo lubie tych aktorów a w szczegolnosci filmy z tymi aktorami ale także z innymi aktorami lubie ogladnac dobry film jak byscie chcieli sobie pogadac to napisałem wam numer gg powtórze 3823183 lub podam wam mojego e-meila paparazi@op.pl serdecznie pozdrawiam Marcin

Hej, Jestem tu nowy, bo od niedawna mam Internet i poszukuję jakiś ciekawych LINKÓW, jeżeli macie jakieś to piszcie....

Chciałabym żebyście mi polecili jakiś dobry film komediowy, może być romantyczny itd ale muszę się przy nim zdrowo pośmiać :D

10 FILMÓW KTÓRE WEDŁUG WAS BYŁO TAK OKROPNE ŻE NIE MOGLIŚCIE W SPOKOJU ZJEŚC POSIŁKU.

Są filmy których następne częsci są poprostu beznadziejne są też takie które pobijają 1 częśc... Jakie kontynuacje filmów według was
są najlepsze a o jakich nie warto nawet pomiętać?
POZDARAWIAM PA!

Ok, wiem, że tytuł raczej mija się z prawdą, ale chciałabym, żebyście napisali tu tytuły sequeli, które jednak zaskoczyły was i okazały się równie dobre jak pierwowzór lub lepsze...

Zastanawia mnie jedna kwestia. Dlaczego zazwyczaj kiedy główny bohater umiera na końcu filmu to zazwyczaj odwórca głównej roli otrzymuje Oscara! Wystarczy uśmiercić bohatra a wtedy film ma większe szansę na otrzymanie statuetki podczas Oscarowej gali. Oto kilka przykładów: ś.p.Gladiator, ś.p. Nicolas Cage w "Zostawić...

więcej

Przed chwilą obejrzałem ten film całkiem niezły gdyby nie konicówka,drarzni mnie to w tego typu filmach,ale pozatym jest oki.Film ten niejest dla ludzi o słabych nerwach,osobiście polecam go oglądnąć

Mam prośbę do wszystkich filmomaniaków. W nowej Cinemie pojawił się konkurs dotyczący wiedzy filmowej. Mam problem z odgadnięciem z jakiego filmu pochodzi kadr. Zdjęcie nr 1 przedstawia KlausaKinskiego pochylającego się nad jakimś obandażowanym mężczyzną...wiecie może co to może być za film? Nosferatu to to nie jest:)

więcej