Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Chodzi o najgorsze klapy - odstraszające swą naiwnością horrory i najgłupsze komedie jakie udało nam się oglądnąć przynajmniej do połowy - zanim wyłączyliśmy telewizory lub wyszliśmy wkurzeni z kina.
Najgłupsze seriale przygodowe i najbardziej chore reality show.
Dla mnie demoralizujący dzieci z całego świata Power...

więcej

Ostatnio zauwazyłam, że w teraz produkuje się same filmy wojenny, komedie, sensacyjne. A gdzie miejsce na filmy dające dużo do myslenia, logiczne i psychologiczne?? Czy wy tez odczuwacie ich brak w kinematografi?? jeśli nie to prosze o tytuły. Ach.. I jeszcz jakie są wasze ulubione filmny tego typu??

z jakiego filmu pochodzi kawalek atb - marrakech ??? dzieki pozdrawiam !

Mam problem co 30 min przychodzi mi wiadomość vimo co mam zrobić żeby to nie przychodziło prosze pomużcie!!

Chciałbym znać tytół do trzech filmów, które kiedyś obejrzałem. Jeden jest o trzech komandosach, którzy są zrzuceni do jungli i muszą się dostać do jakiejś bazy) poszlaki: Dwóch białych komandosów i jeden czarny, tego czrnego to piranie mu noge zjadły. DRUGI FILM opowiada o kolesiu i rekinie, gdzieś w jaiejś zatoce...

mam pytanko jak w najprostszy sposób zmieniać obrazek z dowolnego formatu na 150*200
z góry dzieki jakby ktoś się pofatygował na odpowiedż

jaka jest róznica między thrillerem a dreszczowcem i filmem sensacyjnym a filmem akcji

Gdzie sa wyniki losowania nagrod dla bioracych udzial w konkursie???

Obecnny rok obfituje w wiele revelacyjnych nowości na dużym ekranie. Jesteśmy na pólmetku a najlepsze premiery dopiero przed nami. Na co warto wybrać się do kina w tym roku? Co okaże się najlepszym HITEM? Czekam na wasze opinie....

Elo... czy wie moze ktos gdzie znalezc spis starszych anime, tych sprzed 1996 roku??