jakie horrory najbardziej lubiće albo jakieś inne ciekAWE filmy muj ulubiony to albo nie nie powiem albo powiem to PREDATOR a wasze czekam na odpowiedzi siema
a szczególnie chodzi mi o mecze Polski z udzialem Dudka i te mecze z udziałem Buffona. jak ktos ma to niech napisze na gg 6694420 albo na e-mail polska372@wp.pl
Film jest bardzo stary i chyba z kategorii erotykow. Jedyne co pamietam to to ze byl tam dwoch braci blizniakow, z ktorych jeden podczas pelni zmienial sie w wilkolaka. Jesli ktos pamieta cos takiego to plis o kontakt korbacz@o2.pl
No właśnie wiecie o jakiś? Ja np.przeczytałam gdzieś,że Jessica Alba na planie filmu "Cień anioła" została przyłapana z Michaelem Weatherly (filmowy Logan) w niedwuznacznej sytuacji. Ona sama wszystkiego się wypiera. Jeśli znacie jakieś nowinki, podzielcie się nimi!!!
HORRORY Hmmm NIEKTURZY UWARZAJĄ JE ZA WYNIK LUDZKIEJ WYOBRAŹNI NIE KTURZY ZA PRAWDZIWE FILMY NA FAKTACH AŁTENTYCZNYCH ALE TAK NAPRAWDE TO TYLKO FILMY ALE NIE TAKIE ZWYKŁE FILMY MOGĄ PSZESTRASZYĆ I MOGĄ ROZŚMIESZYSZ TAKIE FILMY JAK KRZYK 1,2,3 ALBO FREDY KRUGER 1,2,...... ITAK DALEJ ALBO DZIECI Z POLA KUKURYDZIANEGO...
Wg mnie horror to taki film, w którym cośtam (nie ważne co czy kto - byle dobrej jakości) biega i wydziwia, a najstraszniejsze fragmenty następują dokładnie wtedy, kiedy się na nie absolutnie nie zanosi. No bo co to za frajda jak ogląda się film i wiadomo że zaraz coś wyskoczy i jeszcze w dodatku wiadomo z której...