Chodzi o najgorsze klapy - odstraszające swą naiwnością horrory i najgłupsze komedie jakie udało nam się oglądnąć przynajmniej do połowy - zanim wyłączyliśmy telewizory lub wyszliśmy wkurzeni z kina.
Najgłupsze seriale przygodowe i najbardziej chore reality show.
Dla mnie demoralizujący dzieci z całego świata Power...
Ostatnio zauwazyłam, że w teraz produkuje się same filmy wojenny, komedie, sensacyjne. A gdzie miejsce na filmy dające dużo do myslenia, logiczne i psychologiczne?? Czy wy tez odczuwacie ich brak w kinematografi?? jeśli nie to prosze o tytuły. Ach.. I jeszcz jakie są wasze ulubione filmny tego typu??
Mam problem co 30 min przychodzi mi wiadomość vimo co mam zrobić żeby to nie przychodziło prosze pomużcie!!
Chciałbym znać tytół do trzech filmów, które kiedyś obejrzałem. Jeden jest o trzech komandosach, którzy są zrzuceni do jungli i muszą się dostać do jakiejś bazy) poszlaki: Dwóch białych komandosów i jeden czarny, tego czrnego to piranie mu noge zjadły. DRUGI FILM opowiada o kolesiu i rekinie, gdzieś w jaiejś zatoce...
mam pytanko jak w najprostszy sposób zmieniać obrazek z dowolnego formatu na 150*200
z góry dzieki jakby ktoś się pofatygował na odpowiedż