Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

wie ktoś jak mogę dodać tapete do jakiegoś filmu??

NIE MACIE MOZE FILMU "POJUTRZE"?????????? KTO MA NIECH SIE ZE MNA SKONTAKTUJE. 6694420 TO MOJE GG

Kto chce zorganizowac ze mną konkurs na temat "mój ulubiony film" zapraszam na gg" 6694420 lub na e-mail: polska372@wp.pl

jaki jest waszym zdaniem najlepszy wojenny film, ja stawiam na "Czas apokalipsy"

Jakie jest wasze top pięc w temacie horrorów??

Bardzo lubie ogladac serial komediowy "Świat według kiepskich" a w szczególnosci stare odcinki jesli ktos z was ma na dvx to prosze o kontakt mój e mail to paparazi@op.pl

W Stanach publicznie zostal pokazany pilot nowego serialu SCI-FI "THE 4400". Pod adresem: http://www.usanetwork.com/series/the4400/
mozna zobaczyc trailer i zdobyc kilka informacji. Zapraszam do ogladania i recenzowania. Jak ktos bedzie mial jakies nowe wiesci o tym projekcie to piszcie !

Szukam tytułu filmu z W. Siemionem! Akcja rozgrywa sie w Bieszczadach.Siemion gra tam miejscowego ktory próbuje pomóc człowiekowi ukąszonemu przez żmije. Byłem na stronie Siemiona na filmwebie ale jest ona żdziebko uboga i nie wiem czy w Jego filmografi został wymieniony ten film.

kazdy ma swojego idola czy to w filmie czy w muzyce, ale fakt faktu nie zmieni ze zawsze ten idol sie w ktorejs czesci naszego zycia pojawi. kochamy go mocno i patrzymy w niego jak szpak w gnaty, ale gdy dorastamy ten nasz kochany idol albo idzie w zapomnienie albo zastępujemy go innym" hitem sezonowym". wiec pytam...

Nie bójmy się tego powiedzieć: Odyseja kosmiczna 2001 to kiepski film!!! On jest po prostu nudny i sekwencje tańca statków kosmicznych do muzyki Straussa tego nie zmienią. To film (jako "perfekcyjnie nakręcony") dla krytyków, nie widzów. Tyle