Kto chce zorganizowac ze mną konkurs na temat "mój ulubiony film" zapraszam na gg" 6694420 lub na e-mail: polska372@wp.pl
Bardzo lubie ogladac serial komediowy "Świat według kiepskich" a w szczególnosci stare odcinki jesli ktos z was ma na dvx to prosze o kontakt mój e mail to paparazi@op.pl
W Stanach publicznie zostal pokazany pilot nowego serialu SCI-FI "THE 4400". Pod adresem: http://www.usanetwork.com/series/the4400/
mozna zobaczyc trailer i zdobyc kilka informacji. Zapraszam do ogladania i recenzowania. Jak ktos bedzie mial jakies nowe wiesci o tym projekcie to piszcie !
Szukam tytułu filmu z W. Siemionem! Akcja rozgrywa sie w Bieszczadach.Siemion gra tam miejscowego ktory próbuje pomóc człowiekowi ukąszonemu przez żmije. Byłem na stronie Siemiona na filmwebie ale jest ona żdziebko uboga i nie wiem czy w Jego filmografi został wymieniony ten film.
kazdy ma swojego idola czy to w filmie czy w muzyce, ale fakt faktu nie zmieni ze zawsze ten idol sie w ktorejs czesci naszego zycia pojawi. kochamy go mocno i patrzymy w niego jak szpak w gnaty, ale gdy dorastamy ten nasz kochany idol albo idzie w zapomnienie albo zastępujemy go innym" hitem sezonowym". wiec pytam...