Zanim Lucas zrobi szalone pomysły i swoje ulubione hobby zrobi kilka efektywych scen i nowych pojazdów.. ? Ciekawi mi to, bo interesowały mi się części gwiezdnych wojen.
bardzo mi na tym zalezy wiec napiszcie mi gdzie moge te filmy zdobyc chodzi mi o filmy z lat 80 i 90 przedewszystkim z góry dziekuje Marcin
Dobra niekoniecznie do filmu:) Po prostu jaki jest najlepszy złocisty trunek jaki kiedykolwiek piliście??? :)
cześć jak wiecie michnik nas ośmiesza mi sie to nie podoba a wam jerzeli chcecie rzeby was ośmieszał to mu na pozwalajcia ale ja nie dam sobom pomiatać jesteśće ze mną to napiszcie mi to w odpowidźi co o tym sondźiće cześć
Zadna tam Emma, Mnie sie udalo zdobyc maila to samego Obi-Wana Kenobiego. To jest coś:D:D Emma niech sie schowa:]
Dla mnie ten film jest the best. Obsada z Jackie Chanem w roli głównej.
Facet musiał wypić wino żeby mieć moc. Jajca gwarantowane!!!!! Polecam
U MNIE NA ULICY JEST DOM W KTURYM STRASZY I CO NOC SŁYCHAĆ ODGŁOSY TAKIE JAK BY KTOŚ PODRZYNAŁ KOMUŚ GARDŁO RAS JA Z MOIMI KOLEGAMI TAM POSZLIŚMY I ZOBACZYLIŚMY DZIWNE Hmmm
BARDZO DZIWNE RZECZ TAKI RZECZY STRASZNE KTURESĄ NIE DO OPISANIA PO PROSTU NIE MA OKREŚLEŃ WIĘC SZYBKO UCIEKŁEM LECZ ODGŁOSY DALEJ SĄ I BĘDĄ....