Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie bójmy się tego powiedzieć: Odyseja kosmiczna 2001 to kiepski film!!! On jest po prostu nudny i sekwencje tańca statków kosmicznych do muzyki Straussa tego nie zmienią. To film (jako "perfekcyjnie nakręcony") dla krytyków, nie widzów. Tyle

Pod koniec miesiąca wejdzie do kin SpiderMan2. Jak już wiecie w tej części SpiderMan zmierzy się z dr.Octopusem i .... ze samym sobą czy jest zdolny połączyć obowiązki dzienne ze super bohaterstwem. Chciałem was zapytać jak sądzicie czy jest to dla was film którego nie możecie się doczekać czy poprostu kolejny kicz nie...

więcej

czy ktos moglby mi podac miejsce, gdzie sa wyszczegolnione wszystkie pozycje? chodzi mi tylko o tytuly.
kolekcjonuje je, mam ok 30 tytulow, ale to chyba jeszcze nie jest wszystko...

prosze o spis, ew. jakiegos linka...

Pierwsze miejsce - bezkonkurencyjnie - wybitna trylogia Władcy Pierścieni.
Drugie - K-Pax - Gene Brewera - Polecam wszystkim fanom filmu K-Pax i Kevina :))
Trzecie - Zielona Mila - Opowieść Stephena Kinga
Lśnienie, Sekretne okno.
JURASSIC PARK!! Ciekawi mnie jakie są Wasze ulubione adaptacje.

i oczywiście najbardziej was rozbrioła?:) Mnie osobiście "Straszny film 1 i 2"

nikt go nie zna napewno go znacie tylko najlepiej by było wam pokazac zdjecie tego aktora zadawałem wam to pytanie już kilka razy ale nie otrzymałem odpowiedzi mysle że teraz bedzie odwrotnie

Zapraszam do podsumowania swojej obecności w kinie i przyczynienia się do tak znakomitej frekwencji w pierwszym półroczu 2004.Ja byłem na 25 filmach a oto ich lista:
1.Powrót Króla. 14.21 gramów.
2.Niepokonany Seabiscuit. 15.Kill Bill vol I-noc z Kill Billem.
3.Mój brat...

Ja sobie przypominam w tym momecie 2:
1 - film pt URBAN LEGENDS - pierswsza scena filmu. Panienka jedzie samochodem, jest burza, konczy jej sie benzyna, podjezdza na stacje, a tu ....... (nie bede zdradzal dalej, tym co nie widzieli), moim zdaniem rewelacja

2 - film OSZUKAC PRZEZNACZENIE 2 - scena z poduszka...

Mnie śmieszy na przykład Freedie Kruger, i postać z filmu duch.
A was to kto śmieszy?

mnie najbardziej przerazily dwa filmy ktore w zyciu ogladalam. byl to roj i ptaki. byly okropne. co do scen filmowych ktora nie tyle co mnie przerazila ile byla poprostu ochydna to scena z filmu the ring kiedy odnaleziono cialo dziewczynki w studni. a wy co o tym sadzicie:);)??