Temat: statysci pilnie poszukiwani do filmu amatorskiego Wysłany:2004-06-28
Pilnie potrzebni statysci do filmu Potrzebne osoby do filmu do scen walki. Byles kiedys na USTAWCE, jezeli nie to teraz masz szanse, masz 180 zrostu, masywniejsza budowa ciala, chcesz sie pokazac w filmie ktoru bedzie w kinie, i masz czas...
Pierwszy raz zdarzyłom mi się podczas seansu Matrix Revolucje. Kupiłem duży popcorn za 15zł!!!! i z nerwów została mi 1/4.A Wy?
Czy może mi ktoś napisać skąd mogę ściągnąć dzwię budziak jak ten z Vanilla Sky-"open Your Eyes..."?
Będę wdzieczny za pomoc.
Hej! Film opowiada o chłopaku, który ( chyba ) jest Żydem i jednocześnie ich nienwidzi ... napada na nich i szykanuje. Tyle pamiętam. Nie moge sobie przypomniec ani tytułu, a co gorsza nazwiska głównego bohatera. Może macie jakies propozycje ?
Są filmy, które cenimy za efekty specjalne, inne uważamy za kultowe z powodu dobrego, czy nawet genialnego scenaruisza, jeszcze inne lubimy za to, że grają w nim nasi ulubieni aktorzy. A co Was "pociąga" w Waszych ulubionych filmach?
Zauważyłam, ze w większości przypadków aktorów/aktorki uważa sie za super, bo poprostu ładnie wyglądają na ekranie. Nie liczy sie to jak gra, tylko to czy jest ładny!! Większość z nich jest dobrych w tym co robi lecz nie wszyscy - ostatnio widziałam w TV takiego ładnego chłopaka ale niestety grać to on za nic nie...
Jakie są waszym zdaniem najlepsze sceny filmowe, takie które na trwałe zapisały się w historii kina? Dla mnie np scena gdy Rutger Hauer podaje rękę Fordowi w "Łowcy androidów". Albo scena z wózkiem i schodami w "Nietykalnych". Czekam na propozycje i wasze zdanie. Pozdrowionka:)
Hej! Film opowiada o chłopaku, który ( chyba ) jest Żydem i jednocześnie ich nienwidzi ... napada na nich i szykanuje. Tyle pamiętam. Nie moge sobie przypomniec ani tytułu, a co gorsza nazwiska głównego bohatera. Może macie jakies propozycje ?
Uważam iż jest to niezwykła osobowoś i nieprzeciętny talent aktorski. Nie jest piekny w typie cukierkowych lovelasów jedna to co potrafi zrobić z mimiką twarzy i oczami stawia go w pierwszym rzędzie. Jego niezapomiane role, m.in Niebezpieczne związki, Portret damy, Nędznicy czy Król Olch, na długo pozostaną w...