Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam fajnych filmów w klimatach Czasu religii, Sióstr Magdalenek, albo Stygmatów. polećcie mi jakieś fajne plis :)

JAkie sa wasze ulubione rozdania filmowe ?? No bo ja uwielbiam MTV movie awards :D:D no i chialabym sie spytac kiedy one beda w MTV polska na Germany dzis leca o 19.00 a kiedy beda w polskim mtv :/ maily byc 18 czerwca ale nic nie pisze w programie tv na ten temat. Gdyby ktos mial jakiekolwiek informacje na ten temat...

więcej

pomózcie mi prosze. jak mam dodac film którego nie ma w spisie? nie mam sił:( dziekuje z góry!!!

Wiem i przepraszam, to nie mój temat, ale wczoraj taki czytałam i przypomniałam sobie, że mi też się śnili, a dzisiaj za nic nie mogę znaleźć tego tematu. Sory. Jeśli ktoś wie, gdzie jt tamten, napiszcie, pris.
Ja jak byłam mała, b.mała, oglądałam "Zulugulę", czy jakoś tak i "Śmiałków", czy jakoś tak..:). Pewnej...

a wiec szukam horroru......chyba horroru...scince fiction??!!??!
pamietam takie scenki z tego filmu
wiadomo ze rzecz dzieje sie w kosmosie...w obsadzie filmu jest mlody chlopak......ktory nie przebudza sie po odhibernowaniu!...pamietam tez ze w ktoryms momencie filmu wstal i probowal wyjsc na zawnatrz......czyli w...

więcej

POSZUKUJE FILMU RYSUNKOWEGO POD TYTUŁEM:TRANSFORMERS Z 86 ROKU.JESLI KTOS MIALBY TEN FILM TO CHETNIE KUPIL BYM GO,MOZE BYC NA KASECIE VIDEO LUB CD.KONTAKT DO MNIE:killer911@poczta.fm LUB GG 3756408.Z GÓRY DZIĘKUJE.

Co sądzicie o soundtracku ze "Shreka 2"? Ja osobiście mam miesane uczucia. Nektóre kawałki są extra, a niektóre... czekam na opinie!

Najlepsza adaptacja [edytuj]
Na forum rozgorzała namiętna dyskusja w sprawie adaptacji "Harry'ego Pottera". Co Waszym zdaniem decyduje o dobrej adaptacji? Czy film może być lepszy od oryginału? Najgorsza adaptacja jaką oglądaliście?
Moim zdaniem dobra adaptacja nie musi ślepo podąrzać za wszystkimi wątkami z...

Gdybyście to wy byli Scenarzystami, reżyserami, to co byłoby tematem waszych filmów??

K - PAX - Howie. taak. To było coś pięknego. Pamietacie nadpobudliwego świra w okularkach? A scena w której mówi: " Prot kazał mi szukać słowika szczęścia. I potem - Bluebird! Bluebird, look dr Powell, it's a bluebird! BLUE BIRD!!!!
Był wspaniały, grał jak prawdziwy chory człowiek.
Też bardzo podobał mi się Billy...

więcej