szukam fajnych filmów w klimatach Czasu religii, Sióstr Magdalenek, albo Stygmatów. polećcie mi jakieś fajne plis :)
JAkie sa wasze ulubione rozdania filmowe ?? No bo ja uwielbiam MTV movie awards :D:D no i chialabym sie spytac kiedy one beda w MTV polska na Germany dzis leca o 19.00 a kiedy beda w polskim mtv :/ maily byc 18 czerwca ale nic nie pisze w programie tv na ten temat. Gdyby ktos mial jakiekolwiek informacje na ten temat...
więcej
Wiem i przepraszam, to nie mój temat, ale wczoraj taki czytałam i przypomniałam sobie, że mi też się śnili, a dzisiaj za nic nie mogę znaleźć tego tematu. Sory. Jeśli ktoś wie, gdzie jt tamten, napiszcie, pris.
Ja jak byłam mała, b.mała, oglądałam "Zulugulę", czy jakoś tak i "Śmiałków", czy jakoś tak..:). Pewnej...
a wiec szukam horroru......chyba horroru...scince fiction??!!??!
pamietam takie scenki z tego filmu
wiadomo ze rzecz dzieje sie w kosmosie...w obsadzie filmu jest mlody chlopak......ktory nie przebudza sie po odhibernowaniu!...pamietam tez ze w ktoryms momencie filmu wstal i probowal wyjsc na zawnatrz......czyli w...
POSZUKUJE FILMU RYSUNKOWEGO POD TYTUŁEM:TRANSFORMERS Z 86 ROKU.JESLI KTOS MIALBY TEN FILM TO CHETNIE KUPIL BYM GO,MOZE BYC NA KASECIE VIDEO LUB CD.KONTAKT DO MNIE:killer911@poczta.fm LUB GG 3756408.Z GÓRY DZIĘKUJE.
Co sądzicie o soundtracku ze "Shreka 2"? Ja osobiście mam miesane uczucia. Nektóre kawałki są extra, a niektóre... czekam na opinie!
Najlepsza adaptacja [edytuj]
Na forum rozgorzała namiętna dyskusja w sprawie adaptacji "Harry'ego Pottera". Co Waszym zdaniem decyduje o dobrej adaptacji? Czy film może być lepszy od oryginału? Najgorsza adaptacja jaką oglądaliście?
Moim zdaniem dobra adaptacja nie musi ślepo podąrzać za wszystkimi wątkami z...
K - PAX - Howie. taak. To było coś pięknego. Pamietacie nadpobudliwego świra w okularkach? A scena w której mówi: " Prot kazał mi szukać słowika szczęścia. I potem - Bluebird! Bluebird, look dr Powell, it's a bluebird! BLUE BIRD!!!!
Był wspaniały, grał jak prawdziwy chory człowiek.
Też bardzo podobał mi się Billy...