Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

tak, wlasnie tak bylo... na seansie "Zakochany bez pamięci" wychodzili z kina... Ja postanowilam ze wytrwam ..ale gdybym wiedziala wczesniej- nie ciagnelabym na ten film swojego chlopa, ktory i tak ululal sie na ostatnie 30 min filmu..:) Tematyka ciekawa, dajaca do myslenia..ale wykonanie do d... Za duzo zbednych...

wiem, że pytanie będzie tendencyjne, ale .. jak dopisać nowy film??? proszę o odpowiedź

ciekaw jestem jakie komiksy wg Was zasluguja na jak najszybsza ekranizacje. ja w swoim imieniu czekam az ktos wezmie sie za Thorgala. jesli nie Polacy to moze Francuzi cos konkretnego wykombinuja i w koncu przeniosa chociaz czesc wikingo-kosmicznej sagi na celuloid. kolejna produkcja marzen, ktore sie pewnie jeszcze...

więcej

Najgorsze gówno jakie w życiu widziałem!!! Zero fabuły, tylko chore myśli twórcy!

Czy zna ktos jakies spoko filmy typu gangsta np:"Chłopaki z Sąsiedztwa" "Pod Kluczem" itp itd...

ciekaw jestem jakie komiksy wg Was zasluguja na jak najszybsza ekranizacje. ja w swoim imieniu czekam az ktos wezmie sie za Thorgala. jesli nie Polacy to moze Francuzi cos konkretnego wykombinuja i w koncu przeniosa chociaz czesc wikingo-kosmicznej sagi na celuloid. kolejna produkcja marzen ktore sie pewnie jeszcze...

cześć jak wiecie michnik nas ośmiesza mi sie to nie podoba a wam jerzeli chcecie rzeby was ośmieszał to mu na pozwalajcia ale ja nie dam sobom pomiatać jesteśće ze mną to napiszcie mi to w odpowidźi co o tym sondźiće cześć

MOIM ZDANIEM NAJLEPSZE FILMY TO :
1.Władca Pierścieni (wszystkie części)
2.Shrek 2
3.Troja
4.Shrek
5.Epoka Lodowcowa
6.Gdzie jest Nemo?
7.Król Artur
8.Uciekające kurczaki
9.Goście w mieście

Pytanie do dziewczyn. Która dziewczyna uważa że Haley jest przystojny ( ma aktualnie 13 lat)

Tak czytam sobie różne komentarze do filmów i nurtuje mnie pewna myśl. Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić, dlaczego patriotyzm w filmie to taka zła rzecz. A może dotyczy to tylko filmów amerykańskich?