Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

życzę udanych WAKACJI

DZIĘKUJĘ

Film jest bardzo stary i chyba z kategorii erotykow. Jedyne co pamietam to to ze byl tam dwoch braci blizniakow, z ktorych jeden podczas pelni zmienial sie w wilkolaka. Jesli ktos pamieta cos takiego to plis o kontakt korbacz@o2.pl

No właśnie wiecie o jakiś? Ja np.przeczytałam gdzieś,że Jessica Alba na planie filmu "Cień anioła" została przyłapana z Michaelem Weatherly (filmowy Logan) w niedwuznacznej sytuacji. Ona sama wszystkiego się wypiera. Jeśli znacie jakieś nowinki, podzielcie się nimi!!!

HORRORY Hmmm NIEKTURZY UWARZAJĄ JE ZA WYNIK LUDZKIEJ WYOBRAŹNI NIE KTURZY ZA PRAWDZIWE FILMY NA FAKTACH AŁTENTYCZNYCH ALE TAK NAPRAWDE TO TYLKO FILMY ALE NIE TAKIE ZWYKŁE FILMY MOGĄ PSZESTRASZYĆ I MOGĄ ROZŚMIESZYSZ TAKIE FILMY JAK KRZYK 1,2,3 ALBO FREDY KRUGER 1,2,...... ITAK DALEJ ALBO DZIECI Z POLA KUKURYDZIANEGO...

Wg mnie horror to taki film, w którym cośtam (nie ważne co czy kto - byle dobrej jakości) biega i wydziwia, a najstraszniejsze fragmenty następują dokładnie wtedy, kiedy się na nie absolutnie nie zanosi. No bo co to za frajda jak ogląda się film i wiadomo że zaraz coś wyskoczy i jeszcze w dodatku wiadomo z której...

Czy wie koś jak sie nazywa 7 cześć tej serii???

cześć jak wiecie michnik nas ośmiesza mi sie to nie podoba a wam jerzeli chcecie rzeby was ośmieszał to mu na pozwalajcia ale ja nie dam sobom pomiatać jesteśće ze mną to napiszcie mi to w odpowidźi co o tym sondźiće cześć

FILMY W TYM ROKU SĄ NA RAZIE MOCNO PRZECIĘTNE. NA UWAGĘ ZASŁUGUJE 'BODYSONG" - DOKUMENT SKŁADAJĄCY SIĘ Z WIELU RÓŻNYCH FILMÓW O RÓŻNORAKIEJ TEMATYCE. CAŁOŚC PRZEDSTAWIA ŻYCIE CZŁOWIEKA OD JEGO NARODZIN, PRZEZ JEGO MŁODOŚĆ, TRADYCJĘ, RELIGIĘ, KULTURĘ I INNE SPRAWY JEGO DOTYCZĄCE, AŻ PO ŚMIERĆ, KATAKLIZMY, WOJNY, GŁOD....

więcej

więc to było tak że kilka dni temu z kumplem w nocy samochodem błądzilismy w lesie troche czasu i gadaliśmy sobie o filmach które by pasowały do tej sytuacji, nom ale ja nie znam tytułów dwóch z nich:
1. kumpel powiedział ze film sie nazywa "zły skręt" ale ja nic takiego nie znalazłem, więc w tym filmie trzech gości...

więcej

Chciałbym przedstawić według mnie 5 najlepszych fimów tegorocznych wakacji:
1. Osada
2. Shrek 2
3. Garfield
4. Król Artur
5. SpiderMan 2
Podajcie swoje propozycje najlepszych filmów wakacjii. Dziękuję