Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

mam pytanko jak w najprostszy sposób zmieniać obrazek z dowolnego formatu na 150*200
z góry dzieki jakby ktoś się pofatygował na odpowiedż

jaka jest róznica między thrillerem a dreszczowcem i filmem sensacyjnym a filmem akcji

Gdzie sa wyniki losowania nagrod dla bioracych udzial w konkursie???

Obecnny rok obfituje w wiele revelacyjnych nowości na dużym ekranie. Jesteśmy na pólmetku a najlepsze premiery dopiero przed nami. Na co warto wybrać się do kina w tym roku? Co okaże się najlepszym HITEM? Czekam na wasze opinie....

Elo... czy wie moze ktos gdzie znalezc spis starszych anime, tych sprzed 1996 roku??

wiele sie o tym mówi, sczegolnie jesrli chodzi o Eastwooda, a ja nie wiem co to znaczy

Sceny filmowe, epizodyczne rólki... Jest ich setki tysięcy. Jak to się dzieje, że jedne zapadają nam w pamięci na dłużej (jeśli nie całe życie!), a inne nie?
Sceny filmowe, epizodyczne rólki... Fascynują, bawią, rozśmieszają, elektryzują, wbijają w fotel, denerwują, zmuszają do myślenia, ba, zdarza się, że zmieniają...

więcej

Poszukuję tekstu wypowiadanego przez głównego bohatera filmu "Ten pierwszy raz" - ang. "trojan War" z J Love Hewitt. Chodzi mi o fragment z kredkami świecowymi, który główny bohater mówił właśnie do prezyjaciółki (J L H) , a zamierzał nim zabajerwoać dziewczynę, którą chciał bzyknąć :] . Kto oglądał, będzie wiedział o...

więcej

Często używamy tych pojęć, nie zawsze jednak rozumiemy je tak samo. Dla jednych kino ambitne to takie, które jest zrozumiałe dla garstki ludzi i skierowane właśnie tylko do wąskiej grupy osób, filmy niosące głębsze przesłanie, filmy wielopłaszczyznowe, 'dotykające' jakiejś prawdy o człowieku (nie zawsze też osoba,...

ekhm jestem tu nowy :D i niewiem jescze jak dodawac nowe filmy do bazy danych, ktos mi pomoże?? :P