Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś wie gdzie można zdobyć film "Czarne słońca", najlepiej na płytce/płytkach cd?

Trudno się nie zgodzić z takim stwierdzeniem. Doskonały warsztat, niesamowity pomysł, zaskakujące zakończenie(choć właściwie częściowo już będące na początku). Pomysł kojarzy mi się też trochę z "memento", choć to zupełnie różne filmy.
To wcale nie "jakiś tam" film o duchach. Na końcu niejednemu widzowi łezka może...

więcej

hey snajper, obewiam się ze nie znam tytułu tego filmu, ale zabawne że masz tyle odpowiedzi a wyglada to jakby ci ludzie wogole nie zwrocili uwagi na twoją prośbe heheh pozdro powodzenia

Najlepszy chyba Pulp Fiction, ale wszystkie jego produkcje mają jakiś niesamowity klimat, groteske itd. Pozatym rewelacynie zagrał w 4 pokojach... pozdro dla wszystkich fanów QT ;-)))

Poszukuję tytułu filmu, mam tylko szczątkowe informacje o fabule: pewien mężczyzna zgadza się na eksperyment: zostaje zamknięty w sześciennym pomieszczeniu. Ściany podzielone na kwadraty; co jakiś czas wchodzą przez nie ludzie: naukowcy, lekarze, itp. Na zmianę gnębią go i rozpieszczają, aż w końcu bohater zaczyna się...

więcej

To pytanie skierowane jest bardziej do dziewczyn :) Moje ulubione filmy romantyczne to:
1) Moulin Rouge
2) Powiedz TAK
3) The Mexican (jest tam wątek romantyczny :)
4) Jak stracić chłopaka w 10 dni?
5) Amerykanin w Paryżu
6) Do diabła z miłością
7) Miłość, szmaragd i krokodyl
8) Waśnie w świecie baśni
9)...

ehhh... jak mnie denerwuje jesli ktos udziela sie na blogu,na forach a nie ma nicku... gada jakies niestworzone rzeczy i znika... bez sensu to jest !przeciez wypada podac choc swoja ksywke a nie byc tak całkiem anonimowym osobnikiem.... brrr... nie moge tego zniesc... kilka razy sie juz z takim czyms spotkałam!!!...

Prawie nic o nich nie wiem:

1. Miejscem akcji jest głównie samolot z czterema silnikami. Samolot ten bierze udzial w jakiejs wiekszej akcji, jak wracają do bazy to jeden z silników gaśnie, później drugi, trzeci, i w filmie chodzi o to czy dotrą do bazy.
2. Drugi film to tez sie dzieje w samolocie. Film jest (chyba?) z...

więcej

szukam tytułu pewnego filmu. o ile dobrze pamiętam zaczyna się od sceny w której facet rzuca kamieniami w okna kościoła. później opowiada księdzu historię swojego życia. miał od dziecka szczęście: szpital w którym miał się urodzić ale rodzice nie zdążyli dojechać spłonął, gdy grał w kości wyrzucił 1 bo kostki ustawiły...

więcej

szukam tytułu pewnego filmu. o ile dobrze pamiętam zaczyna się od sceny w której facet rzuca kamieniami w okna kościoła. później opowiada księdzu historię swojego życia. miał od dziecka szczęście: szpital w którym miał się urodzić ale rodzice nie zdążyli dojechać spłonął, gdy grał w kości wyrzucił 1 bo kostki ustawiły...

więcej