Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

"Ostra jazda" - pod takim polskim tytułem oglądałem go kiedys w tvp2. Byl to prawie na pewno film brytyjski, który otrzymał kilka nagród chyba w kat. kina niezależnego. Jest to historia o mlodym czlowieku ktory zostaje kierowcą karetki. Jego partnerem jest narkoman, ktory z czasem wciąga go w nałóg. Film klimatem...

kto oglądał ten film niech co nieco napisze

Czy ktoś wie gdzie można zdobyć film "Czarne słońca", najlepiej na płytce/płytkach cd?

Mam takie pytanko czy ktos pamieta, w ktorym filmie bohaterka zostala przecieta na pol przez samochod i chile jeszcze zyla, bo zostalo to sparodiowane w strasznym filmie i teraz nie moge sobie przypomniec gdzie to jeszcze bylo.
A jesli chodzi o inne filmy to zauwazylem jeszcze:
"8 mila"
"Ring"
"Gothika"...

a także bym was prosił a żebyscie mi przetłumaczyli słowo na polski Bounty Tracker

Czy ktoś wie gdzie można zdobyć film "Czarne słońca", najlepiej na płytce/płytkach cd?