Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pytanko do redakcji:dlaczego już nie wysyłacie Kuriera?dzięki niemu można było być na bieżąco.np. ze zwiastunami.

cieszycie sie?? bo ja tak. nie wiem czy niektorzy slyszeli tu o czyms takim jak skromnosc czy samokrytycyzm, rozumiem ze jest to forum publiczne i mozna tu pisac co sie chce, ale po pierwsze: ten dzial jest poswiecony filmom (nazwa FILMY chyba cos musi oznaczac nie?) i po drugie: po cos zostal stworzony wlasny blog...

Witam serdecznie. Mam pytanie. Czy ktoś może powiedzieć mi jaki jest tytuł piosenki (muzyki) którą słychać na samym końcu filmu, kiedy bohaterka widzi ludzi wnoszących skrzynki na pokłąd, tóż przed napisami końcowymi?
Z góry dziękuję za pomoc.

CZEŚĆ
Czy ktoś wie, która polska aktorka pojechała do AUSTRALII, by tam szlifować swój grę i ostatecznie zrobić karierę??
dzięki za ew. wskazówki
pozd
Radog

16 kwientnia - w piątek mam urodziny!!! :-)

takie pytanie-kiedy mniej wiecej mozna oczekiwac wydania PASJI na DVD (w USA)?

takie pytanie-kiedy mniej wiecej mozna oczekiwac wydania PASJI na DVD (w USA)?

Zawsze gdy mam okazje obejżeć kolejną część filmu który w założeniu miał być tylko pojeyńczym zawsze się zastanawiam czy bedzie tak do bry jak pierwszy. Szczytem absurdu były młode wilki 1/2 gdzie w pierwszej części reżyser wybił wszystkich głównych bochaterów. Bardzo niewiele filmów z cyfrą dwa zrobiło na mnie...

Hej! Narazie zaczynam moją działalność tutaj:) jestem ciekawa jaki jest wasz najgorszy film? czy w ogóle taki macie? bo ja niestety taki mam...może nawet kilka...ale tylko jeden film szczególnie zapadł mi w pamięć. mówię tutaj o "Desperado 2" To poprostu była jakaś parodia. Dziwie się że tacy aktorzy zgodzili się tam...

więcej

BŁAGAM NIECH KTOŚ MI POWIE, CO MAM ZROBIĆ BY DODAĆ TO GŁUPIE ZDIĘCIE PRÓBUJE I PRÓBUJE ALE NIC...