Witam wszystkich bardzo serdecznie i pozdrawiam.Mam tylko jedno malutkie pytanko "wszyscy lubimy filmy" ,czy ktoś zna jakiś fajny serwer FTP z kturego można zessać w bardzo krutkim czasie najnowsze filmy bardzo prosze żeby się podzielił taką wiadomością jak może.Niech pisze na maila z góry dzięki.
Zupełnie niepotrzebnie wokół tego filmu unoszą się polityczne mgiełki. Obawiam się, że to robota promocji, część kampani podyktowana Złotą Palmą dla Moore'a za film polityczny. Jest o nim głośno, więc trzeba się podpiąć i na tej fali zwiększyć widownię. Nismaczne to, zwłaszcza, że filmy katastroficzne zawsze dawały...
KOńcówka filmu to najważniejsza scena filmu. Oczywiście ważny jest tez poczatek, ale w ostatnich minutach filmu wszystko sie wyjaśnia i czy reżyser potrafi nam oodać to w ciekawy sposób jesteśmy zadowoleni z filmu. No włąśnie co was najbardziej rozczarowało a w jakim filmie końców byla zdecydowanie najbardziej...
Jestem ciekaw dlaczego oglądacie filmy ? Dla aktorów?, rezyserów?, muzyki?, gatunku?, - pewnie po części to wszystko, ale co jest głównym motywem pójścia do Kina lub włączenia TV ?
bardzo ten film mi się podobał niewiem jak wam gdyby to było możliwe napiszcie mi nazwisko aktora co grał w tym filmie główną role bo już nie pamiętam nazwiska
Jaką powieść ,lub biografie najchętniej byście zobaczyli na dużym ekranie?A jaka została za to najbardziej spartaczona i dlaczego?