1. Akcja pierwszego filmu dzieje się w samolocie wojskowym. Film jest (chyba?) z lat 90. Nie wiem co dokladnie sie tam dzieje, ale załoga ginie (chyba?) (nie wiem od czego) no i chyba przeżywa tam tylko jeden gościu i cochwile ma jakieś wspomnienia swojej żony (lub dziewczyny). Wogóle samolot całkiem rozwalony, w...
Gwieździsta noc, na pustkowiu Amerykańskich, pustynnych kanionów. W pobliżu tamtejszych stert skał, obok jakichś małych drzewek i krzaków, skąd panorama odsłaniała, daleko rozciągający się cichy i spokojny horyzont, samotny mężczyzna, zaparkował swojego jeepa. Rozpalił małe ognisko i zaparzył sobie kawy. Spojrzał w...
To jest lista filmów:
1. Mąż fryzjerki
Mari de la coiffeuse, Le (1990)
2. Guzikowcy
Knoflíkári (1997)
3. Ostatnie kuszenie Chrystusa
Last Temptation of Christ, The (1988)
4. Kabaret
Cabaret (1972)
5. Ukryte pragnienia
Stealing Beauty (1996)
6. Zawieście czerwone...
Witam :
chcialbym sie dowiedziec czy istnieje mozliwosc nakrecenia za darmo, albo za jakies niewielkie pieniadze teledysku dla mlodego mc, tworzacego muzyke hip-hop? niedlugo wydaje debiutancka plyte, pozdrawiam :
Jaszczur
ps. Ci ktorzy by chcieli sie tego podjac niech psiza do mnie na emaila : jdk@o2.pl
Pewewien facet nagle czuje potrzebę przekopania ogródka i piwnicy swojego domu i w końcu odnajduje zamurowanąnastolatkę, która została wcześniej zgwałcona i zamordowana. Za pomoc wielkie dzięki!