K - PAX - Howie. taak. To było coś pięknego. Pamietacie nadpobudliwego świra w okularkach? A scena w której mówi: " Prot kazał mi szukać słowika szczęścia. I potem - Bluebird! Bluebird, look dr Powell, it's a bluebird! BLUE BIRD!!!!
Był wspaniały, grał jak prawdziwy chory człowiek.
Też bardzo podobał mi się Billy...
Moja lista ulubionych filmów, które obejrzałam z ogromną checią:
(Kolejność przypadkowa)
Resident Evil
Szybcy i wściekli
Za szybcy i wściekli
Torque
Taxi, Taxi 2, Taxi 3
American Pie 1,2,3
Mulholland Drive
Milczenie Owiec
Hannibal
Czerwony Smok
Kolekcjoner Kosci
Blair Witch Project 1,2
Co za...
Dzikie Żądze 2 - Lepszy od 1 !!!!!!!!! [edytuj]
Druga część a raczej zmieniona wersja pierwszej cześci (calkowicie inna "lepsza"). Nowa "sliczna" obsada :) Cos dla "sisters" -wiele scen z paniami w roli głównej! Szkoda że w kinach nie grali tylko wyszło na DVD -Poszłabym bez wachania, no ale Polecam sobie...
mam do was pytanie: czy ktos z was ma moze ktorys z tych filmow:
1) Blob, zabojca z kosmosu (1958, tytul angielski The Blob)
2) Glowa do wycierania (1977, tytul angielski Eraserhead)
poszukuje tych filmow juz od dawna i jesli ktos chcialby sprzedac ktorys z tych tytulów, prosze pisac albo na maila jaswis@op.pl...
Chetnie kupie ten film tylko gdzie POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Chetnie kupie ten film tylko gdzie POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam