Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Gdybyście to wy byli Scenarzystami, reżyserami, to co byłoby tematem waszych filmów??

K - PAX - Howie. taak. To było coś pięknego. Pamietacie nadpobudliwego świra w okularkach? A scena w której mówi: " Prot kazał mi szukać słowika szczęścia. I potem - Bluebird! Bluebird, look dr Powell, it's a bluebird! BLUE BIRD!!!!
Był wspaniały, grał jak prawdziwy chory człowiek.
Też bardzo podobał mi się Billy...

więcej

Matrix powinien miec godne zakończenie, czekam na wasze pomysły.

Moja lista ulubionych filmów, które obejrzałam z ogromną checią:
(Kolejność przypadkowa)

Resident Evil
Szybcy i wściekli
Za szybcy i wściekli
Torque
Taxi, Taxi 2, Taxi 3
American Pie 1,2,3
Mulholland Drive
Milczenie Owiec
Hannibal
Czerwony Smok
Kolekcjoner Kosci
Blair Witch Project 1,2
Co za...

Dzikie Żądze 2 - Lepszy od 1 !!!!!!!!! [edytuj]
Druga część a raczej zmieniona wersja pierwszej cześci (calkowicie inna "lepsza"). Nowa "sliczna" obsada :) Cos dla "sisters" -wiele scen z paniami w roli głównej! Szkoda że w kinach nie grali tylko wyszło na DVD -Poszłabym bez wachania, no ale Polecam sobie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

mam do was pytanie: czy ktos z was ma moze ktorys z tych filmow:
1) Blob, zabojca z kosmosu (1958, tytul angielski The Blob)
2) Glowa do wycierania (1977, tytul angielski Eraserhead)

poszukuje tych filmow juz od dawna i jesli ktos chcialby sprzedac ktorys z tych tytulów, prosze pisac albo na maila jaswis@op.pl...

więcej

Chetnie kupie ten film tylko gdzie POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam

Chetnie kupie ten film tylko gdzie POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam

Pozdrawiam