Ogladacie ten serial?Ciekawa jestem jak wam sie podoba. ogladalam 2 odcinki i jak narazie pozytywnie tylko za pozna pora emisji.
jakie filmy umiescilibyście na takiej liście?
czy w ogóle zdarzają się filmy lepsze od swego literackiego pierwowzoru?
Moim zdaniem jest tylko jedno logiczne wytłumaczenia filmu:
Ojciec w ogóle nie powrócił. Wszystko co się wydarzyło to niespełnione marzenia i pragnienia braci.
Poradźcie mi na jaki film pólść w ten weekend. Kompletnie się nie znam na najnowszych produkcjach. Ostatnio byłem w kinie na ekstrahicie Psy. Pomóżcie
Od pewnego czasu krąży mi po głowie scena z pewnego filmu, który widziałam bardzo dawno temu. Pamiętam tylko tą scenę, która wygląda następująco. Jest wyspa, na której ma swoją bazę jakiś przestępca (możliwe, że jest to fantomas, a film jest jednym z cykli o fantomasie ale nie jestem tego do końca pewna) złapał on...
witam wszystkich od dawna szukam filmu "Gerry" z Mattem D. wroli glownej swego czasu ten fil,m byl prezentowany w kinach zdaje sie w zeszlym roku...czy ktos wie gdzie mozna ten film zdobyc?pozdrawiam
test tedafg Tak, z całą pewnością. Polskie filmy niezależne są niejednokrotnie ciekawsze od popularnych produkcji zza oceanu.
Filmy niezależne są ciekawe, ale widzowie nie będą chcieli ich oglądać w kinie. Pieniądze wolą wydawać na superprodukcje, a nie na skromne