Witam
Mam ogromną prośbę do tych którzy widzieli film Nigdy w Życiu.Nie miałem okazji obejrzeć tego filmu ,ponoć jest świetny.Poszukuję informacji o jakim kraju marzył Adam w filmie.
pozdrawiam
walor
Może ktoś z was kojarzy dość stary thriller, leciał kiedyś w telewizji, gdzie matka miewa straszne wizje wywoływane przez psychopatę zamkniętego w szpitalu psychiatrycznym, z którego w końcu ucieka. Później porywa on jej dziecko i chce ją zmusić by z stworzyli razem rodzinę, końcowe sceny rozgrywają się w MAGAZYNIE...
Hej! Byliście na 8 Mili? Podobało wam się, czy nie? Ja przepadam za EMINEMEM i według mnie ten film był super! A co wy o tym sądzicie?
czy ktos wie, lup poprostu niekcacy usłyszał inf. na temat filmu silent hill?? czy jest robiony,czy prace nad nim w ogole nie zostały rozpoczete (bo pomysł był)... a 2 pytanie to... kiedy pojawi sie (lub czy juz sie pojawił) film final fantasy 7 na programach p2p??:) nie to ze kciałbym sciagnac (wiem ze to...
Na początku filmu zieloni kosmici przylatują na ziemie i nie przyjaźni amerykanie strzelają do nich rakietami niestety ich broń okazuje się nieskuteczna. Chociaż ludzików jest czterech krok po kroku zdobywają cały świat - wreszcie docierając na granice polski gdzie zamiast pistoletów w rękach widzą czystą polską wódkę...
więcejjesli ktos popelnil taki film lub ma zamiar,to ja sie wpisuje na liste osob,ktore zdecydowanie nie chca go obejrzec:)))
co o tym sądzicie? to komunikat z przed pol roku i ani widu ani slychu?
oferty zbierali do konca tamtego roku.....i cisza...
czy coś to zmieni w naszej kinematografii???
----------------------
Ministerstwo Kultury informuje, że w związku z planowanym utworzeniem sieci
Kin Studyjnych, które po spełnieniu wymogów...