umm mam problema ;/ poprzez wczorajszego laga przypadkowo zamiescilem 140 tych samych wpisow na blogu :D jak mam to usunac? plz help me sir
prosze was o pomoc dlaczego nieraz tak jest moim zdaniem to jest śmieszne jak mam racje podaje im w żródle a oni sobie wybierają które dodac a które nie to moin zdaniem to jest bezsensu
Czy lubicie stare filmy i gwiazdy dawnych lat. Ja uwielbiam dawne kino,wtedy filmy opierały się na aktorach a nie na efektach specjalnychtak jak teraz.Ale wtedy to były gwiazdy:Vivien Ligh,James Dean,Grace Kelly,Clark Gable,Audrey Hepburn,Gregory Peck i wiele innych równie cudownych.
Co sadzicie o klasyce filmow mlodziezowych i familijnych lat 80, ktore sa dla was najciekawsze i do ktorych najczesciej wracacie. Jezeli chcecie znac moje ulubione to zajrzyjcie na moj profil :
Jaki jest tytół filmu w którym jest afera diamentowa, jacyś ludzie szukają diamentów na dnie oceanu, dziewczyna głównego bohatera zostaje zjedzona przez rekina ten główny bohater nazywa tego rekina "cyklop". jaki jest tytół lub obsada lub reżyser
Jaki jest tytół filmu w którym jest afera diamentowa, jacyś ludzie szukają diamentów na dnie oceanu, dziewczyna głównego bohatera zostaje zjedzona przez rekina ten główny bohater nazywa tego rekina "cyklop". jaki jest tytół lub obsada lub reżyser
Czesc interesuje się bardzo polskim filmem a w szczególnosci aktorami jeżeli ktoś z was niewie a chciałby sie dowiedziec a nie ma skąd w którym roku urodził sie polski aktor lub aktorka i ewentualnie o rok śmierci piszcie odpowiem na każde pytanie pozdrawiam Marcin