Potrzebuje pomocy w przypomnieniu sobie tytyułu filmu japońskiego z lat '80. W Polsce ukazał się pod tyt. "Szary Wilk" i opowiada o wędrówce samuraja - kata pewnego władcy japońskiego po tym jak stal się roninem. Facet wędruje wraz z małym dzieckiem. Przez cały film starają się go zabić rożne szwarc charaktery. Uważam...
więcejwitam. Staram sie dowiedziec kiedy bedzie premiera fiilmu "Honey" czy ktos jest w stanie mi pomoc?? jezeli tak to prosze o kontakt ;) pozdrawiam
hej. nie ma kto może odsprzedać lub pożyczyć za odpłatą filmu "narkomani" z alem pacino ??? nigdzie nie mogę go znaleźć, może wy wiecie gdzie szukać :(....help me. pozdrawiam jestem z wrocka moj mail :
jasmina jasiaminka@wp.pl
hej. nie ma ktoś może odsprzedać lub pożyczyć za odpłatą filmu "narkomani" z alem pacino ??? nigdzie nie mogę go znaleźć, może wy wiecie gdzie szukać :(....help me. pozdrawiam jestem z wrocka, jakby co proszę odpisać na mail
jasmina jasiaminka@wp.pl
pamiętam tylko jedną scene w tym filmie: gości żucał dwiema kostkami i wypadło 1 !! a to dlatego że jedna kostka na drugą wskoczyła. Cc to za film ??
W filmie "Wydział zabójstw" (homicide) u glownych bohaterow slychac w telefonach melodyjki. Czy moze ktos zna tytuly tych piosenek?
hej. poszukuję kogos kto ma film 'Pierwsze święta misia Yogi ' nie mam duzych nadziej na znalezienie tego tu...ale gdyby ktos cos...moje gadu 1018965. pozdrawiam.
Hej forumowcy!
Może znacie jakieś europejskie filmy o dziennikarzach?Wiem, że męcze znów ten sam temat, ale piszę o tym pracę dyplomową i przyda mi się każdy pomysł.A tak przy okazji, jaki jest wedłu was wizerunek dziennikarzy w filmach? Dobrzy, źli?Czekam, piszcie!!!