Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Potrzebuje pomocy w przypomnieniu sobie tytyułu filmu japońskiego z lat '80. W Polsce ukazał się pod tyt. "Szary Wilk" i opowiada o wędrówce samuraja - kata pewnego władcy japońskiego po tym jak stal się roninem. Facet wędruje wraz z małym dzieckiem. Przez cały film starają się go zabić rożne szwarc charaktery. Uważam...

więcej

kiedy ta premiara?

użytkownik usunięty

witam. Staram sie dowiedziec kiedy bedzie premiera fiilmu "Honey" czy ktos jest w stanie mi pomoc?? jezeli tak to prosze o kontakt ;) pozdrawiam

hej. nie ma kto może odsprzedać lub pożyczyć za odpłatą filmu "narkomani" z alem pacino ??? nigdzie nie mogę go znaleźć, może wy wiecie gdzie szukać :(....help me. pozdrawiam jestem z wrocka moj mail :

jasmina jasiaminka@wp.pl

hej. nie ma ktoś może odsprzedać lub pożyczyć za odpłatą filmu "narkomani" z alem pacino ??? nigdzie nie mogę go znaleźć, może wy wiecie gdzie szukać :(....help me. pozdrawiam jestem z wrocka, jakby co proszę odpisać na mail

jasmina jasiaminka@wp.pl

pamiętam tylko jedną scene w tym filmie: gości żucał dwiema kostkami i wypadło 1 !! a to dlatego że jedna kostka na drugą wskoczyła. Cc to za film ??

Co to za piosenki?

użytkownik usunięty

W filmie "Wydział zabójstw" (homicide) u glownych bohaterow slychac w telefonach melodyjki. Czy moze ktos zna tytuly tych piosenek?

Kto ma ten film?

użytkownik usunięty

Poszukuje filmu Aleja potępienia. Prosze o kontakt

(!)

użytkownik usunięty

hej. poszukuję kogos kto ma film 'Pierwsze święta misia Yogi ' nie mam duzych nadziej na znalezienie tego tu...ale gdyby ktos cos...moje gadu 1018965. pozdrawiam.

ciekawa jestem:)

użytkownik usunięty

Hej forumowcy!
Może znacie jakieś europejskie filmy o dziennikarzach?Wiem, że męcze znów ten sam temat, ale piszę o tym pracę dyplomową i przyda mi się każdy pomysł.A tak przy okazji, jaki jest wedłu was wizerunek dziennikarzy w filmach? Dobrzy, źli?Czekam, piszcie!!!

czterej pancerni

użytkownik usunięty

Ludzie! Proszę o pomoc. Jakie miał nazwisko aktor, który grał w "czterech pancernych" żołnierza o pseudonimie Magneto?
dziękuję i pozdrawiam