Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy ktos ma jakieś wiadomości na temat filmu " trija"?
widziałem zapowidz jak byłem na Władcy ... i bardzo mnie zainteresował!

Powrót króla 1980 rok

użytkownik usunięty

Piszę prace magisterską z Władcy pierścieni - potrzebuje animowaną wersje "Powrotu króla" z 1980 roku, reż. Jules Bass!! Czy ktoś wie może jak mam zdobyć kopie tego filmu???

Pytanie

użytkownik usunięty

Jakie sa tytuły w sciezce dzwiekowej -soundtracku- filmu Feralny Indeks z 2002r.z Jack Black. ?

Poszukuję filmu (ofkors)

użytkownik usunięty

Witam. Czy ktos może zna tytuł (poski lub oryginalny) japońskiego filmu o następującej treści: oddział armi japońskiej bierze udział w manewrach. Wpadają w pęte czasową(?) która przenosi ich do okresu shogunów i wojen samurajów. Wplątują się w tę wojnę i giną.
Film swojego czasu leciał w "kinie nocnym" i mozna go było...

więcej

Szukam filmu

użytkownik usunięty

itam. Mam problem. Poszukuje filmu o dziewczynie która chciała zrobić karire jako piosenkarka. Ale zanm jej się to udało zaczeła pracować w barze gdzie barmanki tańczyły i robiły show na barzze. Czy zna może ktos tytuł tego filmu. Prosze o pomoc.

Pozdro

Poszukuję filmu

użytkownik usunięty

...którego tytuł brzmi "Śmierć Johna L."...być moż to już nieco zapomniany obraz, ale łudzę sie, że jednak ktoś jeszcze pamięta, a może ma nagrany, albo wie gdzie można tego szukać...:). Reżyserem jest Tomasz Zygadło. w jednej z ról występuje Jerzy Stuhr...czy ktoś zna ten film? czy ktoś pomoże?

PYTANKO

użytkownik usunięty

CZESC!MAM PYTANIE MIANOWICIE SŁYSZAŁEM ŻE POWSTAŁA KONTYNUACJA "WATERWORLD"-a FILMU KTÓRY OGROMNIE MI SIE PODOBAŁ CZY MÓGŁBY MI KTOŚ PODAĆ TYTUŁ OWEGO DZIEŁA.DZIEKI BARDZO!!!

Właśnie oglądałem film pt. "W piekle (IN HELL)" z VAN DAMME. Ale tego filmu nie ma w filmografi tegoż aktora na filmwebie. Czy jest to może inny tytuł "Skazanego na piekło"?

Studio 35 - free stuff

użytkownik usunięty

Zapraszamy do pobrania darmowch filmow amatorskich niezaleznej grupy - "Studio 35". Co prawda dopiero sie rozwijamy wiec nie napinajcie sie na nic superwyjatkowego ale cos sie jednak z tego krystalizuje. Co tu duzo mowic.....ocencie sami...:
http://www.kupsamochod.pl/studio35/

Komedia???????????

użytkownik usunięty

Witam wszystkich, Oglądałem kiedyś bardzo fajną komedię w stylu 'HOW HIGH' ale nie pamiętam jego tytułu. Prosze was jak znacie abyscie mi napisali jaki tytuł nosi nazwe ten film.
Film opowiada o 2 czarnoskórych nastolatkch których teczki z podaniami o szkole zostały pomylone i tak 'kujon' trafia do szkoly dla wyzutków...

więcej