Był sobie brzydki nade wszsytko ogr (jak wielu z nas ) ta animowana bajka pokazuje nam że najwiekszy brzydal moze zaznac szczęścia to bardzo smieszna bajka czy ktos oglądał??a i jesli ktos bedzie wiedział ile zysku zarobiał ta bajka niech da mi znac
0
Chciałąbym sie dowiedziec kto z was jeszcze nie widział tego filmu?????????????????? polecam wszystkim ten horror dla odwaznych ale nie tylko najwyzej beda wam sie snic po nocy postacie z urwanymi głowami i ciałą z powbijanymi nożami hehehale nie ma sie czego bac moja siostra ma 19 lat i bałą sie niektórych scen nie...
więcejW czasie gdy oglądałm ten boski filmik wyobrażałam sobie żę ja też ma taką moc zapomniaalm o problemach i obowiązkach zaczęło sie dla mnie liczyć samo życie przeciez jest cudowne przynajmniej dla wiekszosci z nasz.Jesli masz jakis problem i nie mozesz go rozwiazac obejrz ten film on da ci uczucie którego jeszcze...
W czasie gdy oglądałm ten boski filmik wyobrażałam sobie żę ja też ma taką moc zapomniaalm o problemach i obowiązkach zaczęło sie dla mnie liczyć samo życie przeciez jest cudowne przynajmniej dla wiekszosci z nasz.Jesli masz jakis problem i nie mozesz go rozwiazac obejrz ten film on da ci uczucie którego jeszcze...
Oglądałam ostatnio The Ring japoński i amerykański.Musze przyznać,że japoński jest o niebo lepszy.Bardziej straszy-samym swoim nastrojem.Myślę,zę Amerykanie nie powinni się brać za robienie remaków:)
orientuje sie ktos gdzie i kiedy bedzie maraton fiomowy zlozony ze wszytskich 3 czesci wladcy pierscieni?? ew dwoch czesci ;) w akzdym badz razie jaki kolwiek maraton z udzialem wladcy pierscieni
(w kinahc na terenie warszawy)
szukalem w internecie zadzwonilem anwte do kilku kin ale nikt nie byl w stanie mi powiedziec...
albo mamy zbiorowa halucynacje, albo bardzo kiepska pamiec.... otoz na poczatku stycznia w kinach pojawil sie zwiastun pewnego filmu, ktorego za cholere nie mozna znalezc w zadnych zapowiedziach :(( film opowiadal o mlodej dziewczynie ktorej snia sie dziwne rzeczy np. ludzie zamurowani w scianach, byl tez tam jakis...
facet u pani psycholog zwierza się ze swoich zdolności do wywoływania katastrof, na jej oczach ściąga samolot na wieżowiec, chyba grał tam Richard Burton, dziękuję