Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

pewien erotyk wloski

użytkownik usunięty

Kiedy bylem maly TVP puscila wloski erotyk - nie pamietam tytulu -cos kolo OBSESJA ; OBSESJE
krotka tresc - w pewnej wloskiej rodzinie umiera matka, ojciec zatrudnia do domu pomoc - w ktroej zakochuje sie sredni syn - z zaczyna sie zabawa - poglda ja itd
pomoznie mi go zlokalizowac siedzi w pamieci

Sylvia Kristel

użytkownik usunięty

Szukam sciezki dzwiekowej z filmy "Private lessons" z Sylwia Kristel
Z checia kupie OST na CD

Pomóżcie

użytkownik usunięty

Witam. Pewnie pamietacie film Dzień świstaka w ktorym bohater przeżywa ten sam dzien kilka razy... I stad moje pytanie bo kiedy sogladalem podobny film tylko ze akcja dziala sie bodajze podczas swiat Bozego Narodzenia...bohater przezywal swieta kilka razy...ten film ogladalem pare lat temu w TV ale chcialbym go...

chodzi o underworld

użytkownik usunięty

jak ktos widzial zwiastun do filmu to kojarzy motyw muzyczny gdzie nasz bohaterka skacze z budynku i zaczyna sie fajny kawałek , sciagałem soundtrack ale tam go nie ma , potrzebuje kogos kto kojarzy co to za kawałek

poszukuje film

użytkownik usunięty

wie ktos moze jak sie nazywa ten nowy film z THE ROCKIEM I ZE SEANNEM WILIANEM SCOTEM tym z amerikan pie a ten nowy film odgrywa sie w dzungli.

POSZUKIWANY/POSZUKIWANA

użytkownik usunięty

Jeśli jesteś posiadaczem filmów Luca Bessona: "Subway" i/lub "Nikita" - czekam na wiadomość. Rodzaj zapisu obojętny, ważniejsza treść :)

Poszukuje tytułu filmu

użytkownik usunięty

Poszukuje tytułu nowego filmu, widziałem zwiastun w multikinie:
Jest babka która jest psychologiem, puźniej okazuje sie że zamordowała jakiegoś kolesia i trafia do szpitala w którym pracowała tylę że jako pacjętka. Chodzi też o jakąś dziewczynkę, pojawia się ona przed jej samochodem. Jeżeli ktoś kojaży to niech pisze...

więcej

Witam wszystkich!
Mam problem z ustaleniem tytułu filmu. Znam mniejwięcej jego fabułe (coś może się nie zgadazć). Jeżeli komuś chociaż będzie się wydawało że zna tytuł to prosze odpisać!
Do małego miasteczka przybywa gościu. Prowadzi on program w radiu. Polega on chyba na rozmowie z ludźmi którzy dzwonią do radia....

poszukuje filmu.... pilne!

użytkownik usunięty

Poszukuje filmu pt. "Biała Sukienka". pomóżcie

napiszcie mi prosze gdzie mozna znalezc film "Kevin sam w domu" moj e-mail-mistrz4@wp.pl dzieki