Podajcie waszym zdaniem najśmieszniejsze wpadki filmowe, fragmenty, które są waszym zdaniem absurdalne i sytuacje które spowodowały, że DOSŁOWNIE wyśmialiście reżysera (lub aktora). Jestem ciekawa co wytypujecie. POZDRAWIAM ;)
czy wiecie jak sa przyznawane nagrody za wziecie udziału i udzielenie poprawnej odp. w jakimkolwiek konkursie...
odbywa sie losowanie czy moze kto pierwszy ten wygrywa...???
Do niektórych filmów, które ogląda się w dzieciństwie ma się szczególny sentyment. Niektóre się nudzą, inne przeciwnie. Na jakich filmach Wy się wychowaliście?
Pytanko do redakcji:dlaczego już nie wysyłacie Kuriera?dzięki niemu można było być na bieżąco.np. ze zwiastunami.
cieszycie sie?? bo ja tak. nie wiem czy niektorzy slyszeli tu o czyms takim jak skromnosc czy samokrytycyzm, rozumiem ze jest to forum publiczne i mozna tu pisac co sie chce, ale po pierwsze: ten dzial jest poswiecony filmom (nazwa FILMY chyba cos musi oznaczac nie?) i po drugie: po cos zostal stworzony wlasny blog...
Witam serdecznie. Mam pytanie. Czy ktoś może powiedzieć mi jaki jest tytuł piosenki (muzyki) którą słychać na samym końcu filmu, kiedy bohaterka widzi ludzi wnoszących skrzynki na pokłąd, tóż przed napisami końcowymi?
Z góry dziękuję za pomoc.