Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy ktoś ma pojecia gdzie na necie mogę znaleźć jeden z moich ulubionych filmów pt. 29 Ulica ,jeśli tak koniecznie tutaj odpiszcie ,albo powiadamcie mnie przez gg lub mejla. Błagam to jest bardzo dla mnie ważne !!!!!!!!!!

Basen

użytkownik usunięty

niedawno wrocilam z kina, bylam na basenie. Nie za bardzo wiem o co dokladnie chodzi w tym filmie.jesli jest ktos kto moze mi to wyjasniec to niech odpisze !!!!!!!!!!!

W tym poście zdradzam wynik walki gifgantów (ostrzegałem w tytule).
W karzdej ankiecie którą widziałem na forach np tam:

http://forum.napisy.info/index.php?showtopic=5510

ale to tylko jedna z wielu ankiet w której karzdy stawiał na Freddiego Krugera i jego zdolności żeczywiście Kruger zadał Jasonowi wiele bulu np....

więcej

Piszcie więc jakie filmy polecacie ja moge polecić (z tego co ostatnio oglądałem):

"Piraci z Karaibów" i "Freddy vs. Jason"

W tym drugim szczegulnie polecam ostatnie 30 min.

Pomocy

użytkownik usunięty

Czy ktoś nie ma białych nocy (white nights 1985r) bo bardzo chciałbym je obejrzeć

Witam.
Jak w temacie. Jaki jest tytuł tego filmu - "Strach z ulicy Wiązów" "Freddie Kruger"? Horror z tym obleśnym facetem co ma noże zamiast paznokci i śni się takiej dziewczynie.

moze ktos wie??

użytkownik usunięty

spoiler.....moze ktos widzial film "Utalentowany Pan Ripley"-oglaadlam go ostatnio niestety moje video nie ngaralo konca to moga byc jakies ostatnie 2, moze 3 minuty. Nie wiem co sie dzieje od momentu kiedy juz po wszystkim Pan Ripley wsiada na taki duzy statek, gdzie przypadkiem spotyka dziewczyne, ktora wciaz mysli...

więcej

Poszukuje tego filmu od 10 lat i jesli masz go lub wiesz zkad sciagnac to bede ci wielce wdzieczna
Dzieki :)

Czekałem na ten film od kiedy zobaczyłem w kinie jego zapowiedzi.
Zdarzyło się tak, że miałem okazję zobaczyć go wcześniej. I co włączam film i cały czas czekam na jakąś akcję którj jeszcze nie widziałem. Powiem wam, żę każdy moment w filmie da się przewidzieć!! Jestem zawiedziony.

Ciało

użytkownik usunięty

Bardzo proszę o informację czy na tym filmie przeklinają. Chciałabym go obejżeć, ale nie chcę, aby to się skończyło tak jak z "Edim", z którego wyszłam po 20 minutach, bo mi uszy zwiędły.