Siemka , szukam filmu gdzie chłopak jest chory na śmiertelną chorobe i robi wszystko czego nie robił , wpuszczali go na impreze mimo że był nieletni , na końcu umarł na plaży w nocy jak spędzał czas z jakąś dziewczyną.
Jakaś para trafia do jakby czyśćca tam przeglądają swoje poprzednie życia, jeżeli ich życia były dość dobre, to przechodzili do nieba, a jezeli nie to powrotem na ziemię. Rodzimi się na nowo jakaś propozycja?
szukam filmu o ojcu który samotnie wychowywał córkę. niestety jedyną informacją którą jeszcze pamiętam było to, że córka bardzo chciała iść na "Koty" (ten musical). męczy mnie to od dawna, może ktoś wie co to za film. pozdrawiam
chyba francuski kobieta okazuje się ze nagle ktoś jakby żyje za nią . Później okazuje się Że ktoś się pod nią podszywa (pewna kobieta ) i niszczy jej życie . Zabija matkę u pozoruje pożar . Na końcu chyba się okazuje ze ona jest jakaś siostra która została oddana. Utkwiła mi tez scena jak na końcu biją się one dwie i...
więcejW filmie mamy jakąś wyspę gdzie pewnego dnia dzieciak znajduję małego potwora. Później plaże atakuje jeden z potworów i tam okazuję się że to nie gad tylko płaz oraz że to młode osobniki a dorosłe będą ich szukać a na sam koniec wywołują ekspozycję która zamyka szczelinę podwodną z której te strony się wzięły.
Film opowiada historię chłopaka, który stracił brata i szuka zemsty.
Widziałem to mając kilkanaście lat, dlatego nie pamiętam zbyt dobrze fabuły, ale motyw był taki że szukał kierowcy który zabił mu brata jeżdżąc specjalnie przerobionym autem, chyba pickupem.
Wydaje mi się że to film amerykański. Lata 80 lub...
Szukam filmu, nie pamiętam tytułu. Film był o czterech siostrach, która każda chciała zostać kimś innym. Jedna chciała być aktorką, inna baletnicą, trzecia pilotem samolotu, nie pamiętam kim chciała być czwarta. Może ktoś coś kojarzy.
Czy tylko ja uważam, że przy ocenie powinno się również podawać wiek? Wielokrotnie spotkałem się z tym że wysoko oceniane ,,dzieło'' okazało się co najwyżej średniakiem, a to tylko dla tego, że przyciągnął rzesze młodzieży (tudzież prostszych odbiorców). Gubię się.
Mam nadzieje ze ktos wie co to za film jest sobie kobieta i ma kolege na poczatku maja jakis dobry temat na gazete a pozniej okazuje sie ze nie moga nic z tym zrobic pozniej przyjezdza jej przyjaciolka ktora miala romans z szefem jakies firmy i ze ma niby temat okazuje sie ze grace umiera i ta kobieta prubuje niby...