Czy może ktoś polecić dobre filmy o podobnej tematyce, gdzie młody chłopak darzy uczuciem
starszą od siebie kobietę? Np jak. Nigdy nie będę Twoja, lub coś podobnego. Fajna by była jakaś
komedia, ale nie pogardzę innymi :)
Z góry dzięki
Czołem!
Poszukuje reportażu, który był kiedyś emitowany za pośrednictwem telewizji polskiej na temat szczęśliwców, którzy wygrali w Totka. Był to między innymi wywiad z ludźmi, którzy wygrali spore pieniądze i dosyć szybko je przetrwonili na przyjemności, wracając z powrotem do szarego życia. Chętnie obejrzałbym...
Podawajcie tytuły filmów w których po napisach końcowych jest jeszcze jakaś dodatkowa scena. Większość osób wychodzi z kina lub wyłącza film w trakcie napisów końcowych nie zdając sobie sprawy, że po napisach (lub gdzieś w środku napisów) jest jeszcze jakaś dodatkowa scena, często mająca duży wpływ na ...
Ja mogę...
Witam jak nosi nazwę film bodajże z 2007 roku,jest zamach niespodziewany bodajże na szejka a tym czasie ludzie są w panice.Bodajże telewizja to nagrywała i od tego zaczyna sie cały film
Poszukuję filmu które opowiada o małżeństwie w którym facet nie umie zaspokoić swojej żony więc wyjeżdża i spotyka pewna kobietę która uczy go zrobić dobrze monetę i jak zaspokoić kobiete
Szukam od dawna oglądałem go jako dziecko i niestety mało z niego pamiętam. W filmie akcja rozgrywa się przed XXw.(czasy gdy lekarze nie isnieli i badanie ludzkiego ciała było zabronił Cyba głównie przez Kościół) chodzi o mordercę chyba kogoś kto interesuje się anatomia człowieka i do tego celu zabija dziewicę(chyba)...
więcej
Witajcie, szukam filmu, w którym zawarty jest wątek, gdzie ludzie są ćpunami i chcą wypłynąć na szerokie wody, po przez dilerkę.
Mam nadzieje, że pomożecie mi znaleść, naprawdę bardzo zbliżonym klimatem do tego właśnie filmu, oraz będzie dobrze wykonany.
Z góry Dziękuje.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich, a więc tak
Moja dziewczyna powiedziała mi, że szuka dość starego filmu gatunek horror. Mam mało faktów o nim, ale liczę na to, że uda wam się go znaleźć.
Jak mówiłem film z lat starszych, gatunek "Zapewne" horror. W filmie ludzie popełniali samobójstwa przy czym wyskakiwał wielki napis z "Day 1",...
Akcja chyba rozgrywa się w angli jest to chyba XIXwiek. W nocy w jakiejś wsi 2 zbiegłych więźniów walczyło ze sobą.. i nwm czy taki chłopiec ze wsi pomógł zabić drugiego więźnia czy tylko pomógł wylizać mu się z ran po walce. Ten więzień dał temu chłopcy jakiś przedmiot i z tym przedmiotem miał się udać do miasta chyba...
więcejHej, szukam filmu, który widziałem kilka lat temu ale za cholerę nie pamietam tytułu ani nazwiska chociaż jednego aktora, otóż akcja z tego co pamietam rozgrywa się podczas II wojny światowej, jest 2 gości, którzy się kumplują ale pojawia się kobieta. Z początku z tego co pamietam to główny bohater miał u niej...