Szukam filmu.
O babce która straciła wzrok później odzyskała a później znowu zaczęła tracić.. Nie wiem w ogóle czy jest taki film czy sobie go właśnie zmyśliłam ;p
Nie jest to "Blink". Ani ten z Albą.
There is so much content that they are pumping out it is difficult to keep up! Which Netflix produced series are worth our time to watch and which should be avoided altogether? I know this is mostly subjective and boils down to taste, but the cream usually rises to the top. Maybe we can even compile it at the end and...
więcejBłagam o pomoc, od godziny szukam filmu, który oglądałem dobre parę lat temu. Film opowiada bodajże trzy różne historie. Pierwsza jest o artyście-lalkarzu, który rozmawiał ze swoimi lalkami, a w późniejszej scenie został zamordowany przez swojego asystenta. Druga historia mówi o dziecku molestowanym przez ojca....
1. Master Z: The Ip Man Legacy (2018) grają tam Tony Jaa oraz Dave Bautista
2. Dai si hing (2018) aka Big Brother (2018) angielska nazwa filmu, gra tam Donnie Yen
Wstyd trochę że takie IMDB oraz Rotten Tomatoes dawno mają te filmy w bazie. A Filmweb jak zawsze w tyle.
Kochani, szukam 3 filmów, mam nadzieję, że pomożecie, bo jak nie Wy to kto? ;)
1) Film dzieje się bodajże w czasie wielkiego kryzysu w USA, to historia chlopca, który z biedy zostaje pozostawiony sam sobie. Nie pamietam z niego wiele, jedynie własnie watek tego chlopca, on chyba po czasie spotyka sie ze swoim ojcem....
Pewien męzczyzna trenował parkour, nie było go stać na naprawę samochodu ani na czynsz. Pewnego dnia widział w mieście biegnocą dziewczynę, która też trenowała parkour. Pobiegł za nią ona weszła na dzwig, on też chciał pokazać jej że też potrafi wejść na ten dzwig. Potem skakali po samochodach, on się przewrócił. Potem...
więcej
Witam wszystkich
Od bardzo długiego czasu poszukuję filmu który widziałem bardzo ok 15 lat temu.
Prawdopodobnie by to film akcji z lat 90 może 80.
Pamiętam jedną scenę z tego filmu, że biały mężczyzna - prawdopodobnie główny bohater zamordował czarnego faceta na oczach wielu ludzi. Pamiętam, że to była bójka na...
Szukam filmu (Chyba australijskiego) który był niegdyś grany w telewizji regionalnej. Była tam biała kobieta żyjąca razem z tubylcami na wyspie. Była tam scena gdy ta biała kobieta ogoliła sobie głowę i pokryła się błotem, zgodnie z miejscowym obyczajem żałobnym. W końcu tubylcy przyjęli chrześcijaństwo.