Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam
Poszukuję filmu polskiego z lat około 80/90.
Jedyne co trochę pamiętam, to że jakaś dziewczyna miała na egzaminie ze śpiewu zaśpiewać piosenkę "Życzenie", ale nie umiała i ktoś inny schowany śpiewał przez modulator głosu.

https://www.youtube.com/watch?v=L0G5hGQ_i54 mam pytanie jak nazywa się ten młody superman ? coś tam było ze nazywa się LexCorps ale jak wpisuje na google to wyszukiwarka nie wie o co chodzi

Szukam po całym internecie tytułu filmu który w kinie oglądałam kilka lat temu, może nawet z 4. Postaram się opisać co w nim było ale widziałam go tylko raz dlatego nie wiele pamiętam :/ Młody chłopak (chyba 9-12 lat) interesuje się chyba astronomią i próbuje skonstruować buty odrzutowe lub plecak, coś co go wyrzuci...

więcej

czy jest ten film na tej stronie filmweb ? film bardzo fajny

Cześć, szukam tytułu filmu gdzie dwóch kumpli z liceum spotyka się po latach na spotkaniu absolwentów. Jeden z nich ma słabą pracę jako "bankier" w banku którego odział jest w hipermarkecie. Drugi utrzymuje że pracuje dla FBI, okazuje się że pracuje w kostnicy, dwaj Panowie pozorują własną śmierć na jachcie (który...

Jaki serial warto oglądać ostatnio oglądam 12 małp i Altered Carbon na zmianę czy poleci ktoś jakoś wciągający serial na tym portalu który wciąga

siemaneczko, szukam horroru a mianowicie : akcja toczyla sie gdzies w jakichs tunelach czy szpitalu czy czyms opuszczonym byla jakas ekipa ktora cos tam badala chyba czy cos takiego, pamietam scene w ktorej bili w jakis dzwon... wiecej szczegółów niestety nie pamietam , moze macie jakies typy?

https://www.youtube.com/watch?v=zALeRvLTfOc

Widział ktoś to cudo?:D Niezły mockument xD

Chyba leciał w tv najdalej rok temu .Komedia sensacyjna USA.Pamiętam że był narrator w filmie.Była rozgłośnia radiowa i prowadzący audycję dostał telefon że ma przyjechać do miasteczka dziennikarka .W tym miasteczku rządziła prostytucja .Pamiętam taką scenę że facet w żółtym płaszczu przeciwdeszczowym wraz z młodzieżą...

więcej

Ale takie naprawdę straszne a nie jakieś litry krwi, gore czy inne slashery!