Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film opowiada o chłopcu co był na jakiejś wyspie gdzie żyło jakieś plemię i była tam tez dziewczyna z lokowanymi włosami oboje mieli jakieś 9-12 lat. Chłopak ten postanowił wypłynąć z tej wyspy na własnoręcznie zrobionej łodzi. Obiecał też tej dziewczynce ze za 7 lat do niej wróci i ja z tond zabierze ( bo nikt jej nie...

więcej

Ciekawi mnie, który film jest najniżej oceniony. Wie ktoś coś na ten temat?

który film według was jest lepszy: grzechotniki z 2002 roku czy inwazja grzechotników z 1996 roku?

Hej, szukam filmu o młodej dziewczynie która straciła chyba w wypadku samochodowym męża lub narzeczonego, po tragicznym zdarzeniu wspierała ją siostra narzeczonego aż nawiązały romans, i ona z tego co pamiętam zostawiła partnera. Z góry dzięki za pomoc.

Wiem tylko że główny bohater filmy trafia do więzienia I w odwiedziny przychodzi jego żona razem z córką i w tym samym czasie wybucha bunt w więzieniu I pod koniec filmu wszyscy uciekają helikopterem z więzienia.

ja to oglądałem dawno temu na tvp2. było późno. po 22. film o konkwiście w ameryce, ale nie tej udanej tylko tam chyba w filmie oni zginęli. tyle wiem

Cześć, szukam filmu. Z fabuły pamiętam, że głównym bohaterem był chłopiec. Często chodził do wielkiego starego domu w lesie gdzie mieszkała matka z córką, matka z tego co pamiętam była malarską.
Pamiętam scenę w której główny bohater pocałował się z tą dziewczynką przy fontannie.

Szukam bajki , która oglądałam między rokiem 2000 a 2007 na kasecie VHS , prawdopodobnie była czeska/rosyjska/ukrainska/węgierska. Bylo dwóch bohaterów, jakiś młyn, i co najbardziej zapadło mi w pamięć- chodzący chleb pumpernikiel, który był chyba czarnym charakterem. Bajka spoza produkcji Disneya.

Witam. Szukam filmu a nie pamiętam tytułu. Akcja toczy się w dżungli,na wioskę napada nie jestem pewien ale chyba biali i całe plemię zostaje wchłonięte do pracy. Tak mijają lata i "dzikusy" karczuja las dla bialych,jednak to nie podoba się wodzowi. Ale nie może nic zrobić,widzi jak jego plemię piję alkohol,jak...

W czwartek w parlamencie UE będzie głosowane Acta II. Czy wie ktoś jakie konsekwencje to pociągnie, jeśli zostanie przegłosowane ? Czy to znaczy np że filmy w necie zostaną skasowane i już ich nie zobaczymy ? Jakie dalsze konsekwencje to będzie miało dla rynku filmowego ?