Szukam filmu lata 90. Wcale nie wykluczone że to było na VHS
Kobieta jakaś „jędzowata” oszukuje i wykorzystuje bezczelnie faceta który jest w nią zapatrzony i zakochany. Zdaje sobie sprawę że ona leci na innych i go oszukuje ale miłość jest ślepa. I najważniejsza scena końcowa: On jest chirurgiem plastycznym i ona...
https://www.filmweb.pl/film/G%C5%82o%C5%9Bniej+od+bomb-2015-664486
dzisiaj godz. 00.05
jutro godz. 03.10
https://www.filmweb.pl/Pluton
godz. 02.55 pół biedy że tego akurat nie musiałbym oglądać
w każdym razie na pewno obejrzę, pozdrawiam i przede wszystkim dziękuję za poszanowanie widza
Oglądałam ten film kilka lat temu i niestety nie pamietam tytułu ani aktorów.
Jest to film o nastolatce/kobiecie która zakochuje się w chłopaku,ale bez odwzajemnienia. Zbliżał się bal coś takiego i postanowiła go zaprosić ale on ją olał,tak wiec wysłała Tatę po niego. Tata walnął go kamieniem czy czymś podobnym i go...
Tak jak w tytule,a tu ZONG....same zwiastuny!!!Co mam jeszcze zrobić,żeby obejrzeć jakikolwiek cały film?Przecież wykupiłam dostęp!!!!
Cześć;) piszę tu pierwszy raz, zawsze udawało mi się wszystko znaleźć samej, ale tym razem nie jest tak łatwo. Kilka dni temu oglądam film, co prawda od połowy. Bodajże na Cinemax ale nie jestem pewna. Opowiadał o dziadku i jego wnuczce pochodzących z Niemiec, którzy ruszają w podróż pociągiem do Ukrainy. W pociągu...
Jak w temacie. Szukam podobnych filmów do Sekcji 8, Contratiempo, Predestynacja, la cara ocurta, Trup, Fatamorgana. Takie kryminały przy których trzeba pomyśleć. Polecacie coś ciekawego??
Wiadomo coś gdzie można obejrzeć ten film i czy wg powstał bo żadnych informacji o tym filmie nie ma :(
Film o tematyce II Wojny światowej, gdzie kobieta w ciąży została zatrzymana, aby wydała chłopca Żydowskiego(on prawdopodobnie grał na skrzypcach) i Niemiec przystawił jej pistolet do brzucha
Treść filmu może być niezupełnie dobrze napisana, ponieważ film oglądałem dawno i trochę nie pamiętam. Film polega na kung fu albo po prostu sztukach walki oraz występują tam Chinscy albo po prostu pochodzenia Azjatyckiego aktorzy. Film zaczyna się na jakieś wojnie gdzie tak mi się wydaje jest dwóch braci, jeden z nich...
więcej