Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam wszystkich serdecznie. Moze i tym razem bedzie w stanie ktos mi pomoc. Mianowicie szukam filmu ktory widzialam jako dziecko. Opowiadal on on wilkolakach ktorych jedynym posilkiem bylo ludzkie serce. Jeszeli ktorys chcial byc znowu normalnym czlowiekiem musial zjesc serce innego wilkolaka.

Szukam filmu pamiętam tylko kilka momentów . W domku w górach mieszkała chora matka z córką i system . Dziewczyna często chodziła do wioski po pieniądze i leki. Gdy matka umarła do domku dziewczyny przyjechali mężczyźni z wioski i ja zgwałcili . Dziewczyna pozniej ich zabiła .

Witam
Szukam filmu
Jest on o niepełnosprawnym mężczyźnie ktorym opiekuje sie matka . Mieszkaja oni w domku na wodzie. Do mężczyzny przypływa dziewczyna z sąsiedniego domku ktora z nim romawia i umila mu czas , po czasie chłopak sie w niej zakochuje.
Na koncu filmu matka bierze syna nad morze i topi go bo taka byla...

więcej

Nie pamiętam zbyt wielu szczegółów, niestety. Pamiętam, że akcja rozgrywała się w małym spokojnym miasteczu. Pewnego dnia dówch, lub kilku chłopców pojechało sobie na przejażdżkę rowerami, tylko to dość mali chłopacy. Niestety nie wrócili na określoną godzine i zaczęły się poszukiwania. Po jakimś czasie znaleźli ich...

więcej

Szukam filmu: Akcja rozgrywała się prawdopodobnie 50 - 100 lat temu tak mi się wydaję główny aktor grał żołnierza chyba angielskiej armii który podczas bitwy został przejęty i obudził się w oboze przeciwnika którymi byli japończycy bądź chińczycy . Na koniec filmu główny dowódca armii tych azjatów umiera. Główny...

Zasady według kreatora i wodzireja tematów zagadkowych i nie tylko-niezastąpionego Montago ;)

1. Odpowiedź z naszym tytułem wpisujemy bezpośrednio pod ostatnim postem, tak by Gra utrzymała jednolity ciąg wypowiedzi.
2. Polskie litery Ą , Ę, Ń traktujemy jako A, E, N. Litery Ć, Ł, Ś, Ż, Ź można traktować dosłownie,...

więcej

Szukam filmu z 2018 roku tytuł jak w nagłówku. Pisałam już wcześniej, ale wątek znikł z forum.
Rola główna David Kross. Premiera światowa 4 kwietnia 2019.
Dzięki za pomoc.

Szukam informacji o filmie The Keeper, światowa premiera 4 kwietnia 2019, rola główna David Kross, w skrócie: opowieść o niemieckim (nazistowskim) żołnierzu, zatrzymanym w obozie jenieckim w Anglii, który został jednym z najsłynniejszych bramkarzy Manchesteru (1949-1964). Ani słowa na Filmwebie ani na innych portalach...

więcej

stare miasteczo - które wyglada na umare .. przyjezdza ktos do miasta i odiwedza dom, który niby jest ukryty ale jest. w srodku jest jakieś drzewo - potwm jest walka z jakimis wampirami czy demonami - nie mozna uciec z tego miasta. Znacie taki film ???

hej szukam filmu chyba horroru - pamietam tylko tyle, że pośrodku domu rosło drzewo stare drzewo- a mieskzańcy miasteczka byli dziwni ...