Szukam Filmu który na cda figuruje jako Opowieść Wigilijna - bajki Charlesa Dickensa ,nie wiem jak jest zapisany na filmwebie
Szukam filmu podobnego do "After" albo "Szkoły uczuć", tylko nie takiego wyciskacza łez. Chodzi mi o filmy, w których jakiś "bad boy", zbuntowany chłopak zakochuje się w grzecznej dziewczynie.
Wasze typy.
Tom Cruise - nie wiem jakoś zawsze działa mi na nerwy
John Cusak -on strasznie wkurzajacy aktor jednej miny gra jak by go zmuszali do gry
Witam, szukam namiętnie trzech filmów, które oglądałem lata temu, ale niestety bezowocnie. Pamięć mam całkiem niezłą więc jestem w stanie co nieco opisać. Jesteście chyba ostatnią deską ratunku.
1. Już od dłuższego czasu szukam filmu, którego w dzieciństwie oglądałem kilka razy, ale niestety z racji lat trochę mi z...
gdzie można zobaczyć ten film ? https://www.youtube.com/watch?v=9bj6pxX-EgU BACK OF THE NET (2019) Piłka nozna kobieca prezentacja , czy ten film znajduje się tutaj na filmweb ? nawet na google wpisuje tą nazwę filmu i rok 2019 , nie wazne co wpisuje jest wpadka wyszukiwarki google, wyszukiwarka google całkowicie...
więcejZna ktoś jakieś filmy wojenne spoza dystrybucji kinowej np. etiudy studenckie, filmy telewizyjne, spektakle Teatru Telewizji, polskie lub zagraniczne z lat 1998-2019 będące adaptacjami literatury? Przydałaby się jakaś bardziej kompleksowa wyszukiwarka do tego.
Akcja toczyła się w wesołym miasteczku, gdzie chodziło o jakąś grubą sprawę, porachunki, kwestie bezpieczeństwa tegoż miejsca coś takiego. Bł tam taki młody chłopak i spędzał czas niemal przez cały czas z takim instruktorem, mechanikiem tego wesołego miasteczka. Ten mechanik dla ułatwienia był czarnoskóry, a chłopiec...
więcej...swojej ofiary? Takie właśnie było zakończenie. Mała dziewczynka wpada w pętlę czasu i na okrągło przeżywała swoją straszna śmierć. Na końcu filmu okazało się, że to jej morderca w ten sposób został ukarany i teraz w nieskończoność będzie uwięziony w jej ciele (i duszy chyba także). Horror rok produkcji w przedziale...
więcejWitam szukam filmu westernu , mianowice pamieta tylko za jest podajze 2 albo 3 facetow i jedna kobieta jeden z tych facetow jest zły w sensie uciekla z wiecienia czy cos, 2 sceny jakie pamieta to jedna jak spia w jakiejs jaskini , a druga to ze koniec filmu jest na skałkach gdzie plynie piekna rzeka i jedna z postaci...
więcej
Hej
Nie mogę sobie przypomnieć, może ktoś pomoże ;)
W filmie chodziło o to że nastolatkowie dostawali na jakąś aplikacje zadania które musieli wykonać i chyba na tym zarabiali
Dziewczyna miała coś ukraść z luksusowego sklepu i tak poznała chłopaka i wykonywali wspólnie jakieś tam zadania
Tak mniej więcej :p