Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam Filmu który na cda figuruje jako Opowieść Wigilijna - bajki Charlesa Dickensa ,nie wiem jak jest zapisany na filmwebie

Szukam filmu podobnego do "After" albo "Szkoły uczuć", tylko nie takiego wyciskacza łez. Chodzi mi o filmy, w których jakiś "bad boy", zbuntowany chłopak zakochuje się w grzecznej dziewczynie.

Wasze typy.

Tom Cruise - nie wiem jakoś zawsze działa mi na nerwy
John Cusak -on strasznie wkurzajacy aktor jednej miny gra jak by go zmuszali do gry

Witam, szukam namiętnie trzech filmów, które oglądałem lata temu, ale niestety bezowocnie. Pamięć mam całkiem niezłą więc jestem w stanie co nieco opisać. Jesteście chyba ostatnią deską ratunku.

1. Już od dłuższego czasu szukam filmu, którego w dzieciństwie oglądałem kilka razy, ale niestety z racji lat trochę mi z...

więcej

gdzie można zobaczyć ten film ? https://www.youtube.com/watch?v=9bj6pxX-EgU BACK OF THE NET (2019) Piłka nozna kobieca prezentacja , czy ten film znajduje się tutaj na filmweb ? nawet na google wpisuje tą nazwę filmu i rok 2019 , nie wazne co wpisuje jest wpadka wyszukiwarki google, wyszukiwarka google całkowicie...

więcej

Zna ktoś jakieś filmy wojenne spoza dystrybucji kinowej np. etiudy studenckie, filmy telewizyjne, spektakle Teatru Telewizji, polskie lub zagraniczne z lat 1998-2019 będące adaptacjami literatury? Przydałaby się jakaś bardziej kompleksowa wyszukiwarka do tego.

Akcja toczyła się w wesołym miasteczku, gdzie chodziło o jakąś grubą sprawę, porachunki, kwestie bezpieczeństwa tegoż miejsca coś takiego. Bł tam taki młody chłopak i spędzał czas niemal przez cały czas z takim instruktorem, mechanikiem tego wesołego miasteczka. Ten mechanik dla ułatwienia był czarnoskóry, a chłopiec...

więcej

...swojej ofiary? Takie właśnie było zakończenie. Mała dziewczynka wpada w pętlę czasu i na okrągło przeżywała swoją straszna śmierć. Na końcu filmu okazało się, że to jej morderca w ten sposób został ukarany i teraz w nieskończoność będzie uwięziony w jej ciele (i duszy chyba także). Horror rok produkcji w przedziale...

więcej

Witam szukam filmu westernu , mianowice pamieta tylko za jest podajze 2 albo 3 facetow i jedna kobieta jeden z tych facetow jest zły w sensie uciekla z wiecienia czy cos, 2 sceny jakie pamieta to jedna jak spia w jakiejs jaskini , a druga to ze koniec filmu jest na skałkach gdzie plynie piekna rzeka i jedna z postaci...

więcej

Hej
Nie mogę sobie przypomnieć, może ktoś pomoże ;)
W filmie chodziło o to że nastolatkowie dostawali na jakąś aplikacje zadania które musieli wykonać i chyba na tym zarabiali
Dziewczyna miała coś ukraść z luksusowego sklepu i tak poznała chłopaka i wykonywali wspólnie jakieś tam zadania
Tak mniej więcej :p