stare miasteczo - które wyglada na umare .. przyjezdza ktos do miasta i odiwedza dom, który niby jest ukryty ale jest. w srodku jest jakieś drzewo - potwm jest walka z jakimis wampirami czy demonami - nie mozna uciec z tego miasta. Znacie taki film ???
hej szukam filmu chyba horroru - pamietam tylko tyle, że pośrodku domu rosło drzewo stare drzewo- a mieskzańcy miasteczka byli dziwni ...
Hejka, od kilkunastu godzin bezskutecznie szukam filmu i potrzebuję pomocy.
Film raczej na pewno jest sprzed 2010. Jest polskiej produkcji i opowiada historię różnych ludzi, których łączy przekazywany przez zbiegi okoliczności telefon komórkowy.
Pamiętam dwie sceny, a mianowicie w jeden dwóch chłopaków włamało się...
Treść filmu może być niezupełnie dobrze napisana, ponieważ film oglądałem dawno i trochę nie pamiętam. Film polega na kung fu albo po prostu sztukach walki oraz występują tam Chinscy albo po prostu pochodzenia Azjatyckiego aktorzy. Film zaczyna się na jakieś wojnie gdzie tak mi się wydaje jest dwóch braci, jeden z nich...
więcejWitajcie! Potrzebuję tytuły filmów w których bohaterowie na samym końcu dowiadują się,że tak naprawdę od dłuższego czasu nie żyją. Akcja jednego z filmów toczy się w samolocie(kojarzy mi się jakaś zaraza??trucizna, na pewno był w tv) drugi coś z łodzią podwodną ?
Poszukuję na serio dobrych seriali o tematyce takiej jak podałam w tytule. Jestem maniaczką oglądania tych seriali, więc już zobaczyłam ich na serio dużo, ale może jest jakiś o którym nie wiem??
Napiszę, wg mnie najlepsze które widziałam:
1.El Internado - co prawda hiszpański ,ale jest super, o szkole, nastolatkach i...
Ostatnio zacząłem oglądać różne Chińskie filmy , obejrzałem Shaolin Soccer i obie części pijanego mistrza . Nie widziałem natomiast żadnego filmu z Brucem Lee ale chciałbym coś dziś obejrzeć poleci ktoś coś na początek ? Zastanawiałem się między : "Wejście smoka" , "Droga Smoka " i "Wściekłe Pięści ".
Witam poszukuje filmu i za nic nie moge go znaleść oglądałem go dawno temu i było to o 2 policjantach jeden straszy drugi młody i mieli przewieźć kobiete skutą łańcuchami ale podrodze wpadają w kłopoty nie oglądałem go całego z góry dziękuje za podanie tytułu.
Film mówi o romansie nastolatka z pewną kobietą która spotkał przypadkiem wracając do domu, był cały brudny a ona zaproponowała mu kąpiel. Po kąpieli doszło miedzy nimi do seksu romans się ciągnął. Ta kobieta nie umiała czytać i pracowała jako ''kanar''. Gdy chłopak stał się dorosły odnalazł ją w domu starców, film się...
więcej