Witam, chciałbym zapytać czy ktoś zna/poleca dobre filmy post apo, szukam filmu w stylu "Metro 2033", "Drogi" itp a jeśli chodzi o sci fi to szukam filmu podobnego do "Ucieczka Logana". Z góry dziękuje ;)
skandynawski, jakiś taki kryminał ktoś zamordowany, jest policjant, i przyjeżdża policjantka z Francji która mu pomaga, widać na początku że wszyscy uprzedzeni, nowy z ostatnich lat, chyba go puszczali w tv ostatnio
Nie dawno wyszedł nowy film pod tytułem W Cywilu 6 Bezpośrednie Starcie i nadal nie widać na filmwebie
Historia o dwóch chpocach blondyn i brunet, blondyn zostaje przeniesiony do bogatej rodziny i zostawia swojego brata i mathe w biedzie. Po latach próbuje ich odnaleźć i jak i znajduje matkę okazuje się że rat opuścił dom że względu na przygodę. Blond włosy chłopiec dostaje się na wyspę gdzie kolor jego włosów oraz...
Szukam filmu, który oglądałam ok. 10 lat temu. Nie pamiętam wielu szczegółów, wiem jedynie że był to film o chorej kobiecie, chyba na raka. Jest możliwość, że była chora psychicznie, ale niekoniecznie. Był wątek miłosny. Pamiętam jedną scenę, puszczała bańki mydlane, prawdopodobnie w wannie lub na kanapie. Na końcu...
mało wiem
film nazywa się "czesky film" czy jakoś tak, albo czesky sen, i jest chyba jakimś projektem studentów tamtejszych czy coś.
a jeżeli chodzi o odcinek sąsiadów to jedyne co wiem, to że w jednym z POBOCZNYCH wątków był niesamowity przeciąg w pokoju, który porywał wszystko ;D
jest tu jakiś cudotwórca ? :P
Cześć, szukam horroru o opetaniu. Oglądałem go kilka lat temu, pamiętam tylko kilka scen. Była impreza(?) w jakiejś starej fabryce(?), hali(?) i grupka nastolatków. Chyba brat jednego z bohaterów został opetany, pamiętam że wzięli go do tej hali i przywiązali do łóżka i próbowali wypędzić tego demona z niego. Była tam...
więcej
Kilka lat temu widzialem film, niesyety nie pamietam tytulu.(byl to chyba jakis serwis VOD ze starymi polskimi produkcjami) ale niestety nie moge sobie przypomniec.
Byl to film polski, ok 70-80 lat,czarno bialy podchodzacy pod Sci-fi.
Historia opowiadala o kims w rodzaju bardzo uzdolnionego mechanika ktory...
Witam szukam tytułu filmu,
jest to film dokumentalny o homoseksualnej parze dwóch transseksualnych mężczyzn, mieszkających w Stanach Zjednoczonych, starających się o kolejne dziecko. Dokument pierwotnie widziałem w telewizji na kanale 'TVN Style', i jeżeli to istotna informacja to dokument ten widziałem przed rokiem...