Witam.
Film z lat 80-tych lub 90-tych. Facet zaczyna sie calowac na podlodze ze swoja dziewczyna, podloga jest cala w pianie i jego dziewczyna - robot dostaje spiecia i sie psuje. Nastepnie facet szuka takiego samego modelu jak ona ale nie ma takiego samego i musi jechac i szukac gdzies dalej i poznaje dziewczyne,...
Dzień dobry. Proszę o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu, który obejrzałam jeszcze jako dziecko. Oto wątły zarys fabuły jaki zachowałam w pamięci: psychopatyczny morderca atakuje przypadkowe ofiary gdzieś na amerykańskiej prowincji (jak przez mgłę widzę rozświetlone słońcem, zalesione szczyty górskie, być może akcja...
Poszukuję filmu z lat 80/90.
Film opowiada o bardzo bogatej babce która co roku zaliczała sobie młodego chłopaka - - /w tamtym okresie było takich filmów naprawdę wiele/ --- i akurat tego lata trochę jej się pokomplikowało bo miała niezłe przejście z nowym letnim kochankiem - nie pamiętam jak to się skończyło czy on...
Jakiś czas temu oglądałam film - horror, ale kompletnie nie pamiętam tytułu, pomożecie?
Pamiętam, że jakaś para jechała samochodem i ten samochód im się zepsuł. Zatrzymali się na stacji benzynowej, dziewczyna poszła (chyba) do toalety, a w tym czasie ktoś porwał jej chłopaka, później go torturował. Dziewczyna uciekła...
Witam, czy kojarzy ktoś z Was drodzy kinomaniacy film ze złotej ery kaset VHS opowiadający o robotach(cyborgach), które aby działać musiały zasilać się ludzką krwią. Jak dobrze pamiętam miały w palcach takie jakby igły i nimi wysysali krew. Historia działa się w czasach postapo- tak mi się wydaje.
Cześć, jakieś 10-15 lat temu oglądałam film. W pamięci utknęła mi niestety tylko jedna scena - para, już rozebrana( tuż przed stosunkiem), gorączkowo szukająca prezerwatywy - przeszukująca cały pokój. Wydaje mi się, że to europejski film. Czy ktoś po tak szczątkowych informacjach mógłby mi pomóc z tytułem? :)
Hej , mam do was sprawe , szukam jednego filmu juz od 4 lat i nie moge znaleźć. Film ten jest bardzo stary , osobiscie go nie ogladalam ale moja mama tak. Niestety nie pamieta ani tytulu ani okladki ani nawet nie wie jaki byl ten film ( polski raczej nie )
Film opowiadal o dwoch siostrach ktore jako noworodki byly...
Witam.
Szukam tytułu filmu w którym przestępca pasjans y się za policjanta dzwonili do sieciówki fast food w USA . Oskarża jedną pracy kibice o przestępstwo. Mówiąc że za chwilę przyjedzie, wydając komendy przez tel zmusza pracowników aby m.in. zrobili rewizję osobista. Potrzebuje ten film na szkolenie o manipulacji...