Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Przeszperałem całego filmweba i parę innych for na necie ale bezskutecznie... Horror, thriller, na zasadzie że do jednej łaski w jakimś domu studenckim wprowadza się druga, mordreczyni, wszystko pięknie super, ona wyrywa facetów, potem się z nimi ekhem, a potem zabija, pamiętam jedną scenę chyba z toalety/prysznicu...

cześć szukam filmu za chiny nie pamietam jak sie nazywał fabuła polegała na tym że dwojka znajomych/przyjaciol o każdej porze dnia jesli jedna ze stron miała taką ochote umawiali sie na "współżycie" obiecywali sobie brak jakichkolwiek uczuć lecz w pewnym momencie strona żeńska zaczyna sie bardziej angażować, jedyne co...

więcej

Za dużo z niego nie pamiętam ... Wiem że były tam dwie kobiety jedna starsza druga młodsza oby dwie blondynki ... Jeden facet możliwe że o niego rywalizowały ... Akcja filmu działa się napewno nad morzem w ciepłym klimacie ... I był tam podtekst erotyczny właściwie to był lekki erotyk ... Niestety nie pamiętam jakiej...

więcej

użytkownik usunięty

Da się tutaj jakoś przesłać zdjęcie? Znalazłam aktorkę, ale nie znam jej nazwiska.

Hej!
Szukam filmu i jedyne, co pamiętam o nim to to, że jakiś chłopak został na noc w sklepie w celu ogarnięcia towarów na pułki etc. Podczas obchodu zorientował się, że nie jest sam i że jest z nim w sklepie jakaś dziewczyna. Pomóżcie proszę.

1wszy film

Pewnie lata 80te - 2 gosci w wieku 25-30 lat przegrywaja w karty. Akcja dzieje sie gdzies w domku w lesie. Nie maja jak splacic dlugu wiec w zamian maja wybudowac mur wokol posesji z kamienia. Dopuki tego nie zrobia musza tam byc. Wiem ze jest scena w ktorej jede prubuje uciec - ale droge przecina mu...

Witam mam problem z odnalezieniem tytułu filmu ogladalem go dość dawno ale nie jest jakoś ze starszych lat tylko z tych nowszych technologii a mianowicie film opowiadał o chłopaku który chciał poznać dziewczynę która mu sie spodobała ale zawsze coś stało na drodze później poznał człowieka ,który chyba był aniołem i...

Film USA -czarna komedia .Jest małe miasteczko jakieś szwindle mafia tam rządzi prostytucja .Jest rozgłośnia radiowa .Ma przyjechać dziennikarka .Facet z młodzieżą chodzi po lesie i zbiera z gałęzi drzew kondomy .Prostytutki stoją przy drodze jedna do drzewa przywiązana ten pan z młodzieżą jedzie autem i tłumaczy może...

więcej

Witam. Poszukuję filmu, gdzie grupa ludzi jechała camperem i gdzieś źle zajechali, na patologiczne osiedle. Pamiętam, że rozbili się tym camperem i jacyś ludzie chcieli ich zabić. Cały film polegał na ich ucieczce nocą. Na końcu filmu, znaleźli się w dużym hipermarkecie i tam walczyli o przetrwanie. Film był jak się...

więcej

Chłopak rysuje komiksy trafia do oślej ławki po szkole ale w sumie nic nie zrobił rysuje komiks i jest zakochany w takiej mulatce jest nieśmiały i co chwile powtarza mu się ten sam dzień w klasie i przeżywa różne śmieszne rzeczy