Przeszperałem całego filmweba i parę innych for na necie ale bezskutecznie... Horror, thriller, na zasadzie że do jednej łaski w jakimś domu studenckim wprowadza się druga, mordreczyni, wszystko pięknie super, ona wyrywa facetów, potem się z nimi ekhem, a potem zabija, pamiętam jedną scenę chyba z toalety/prysznicu...
cześć szukam filmu za chiny nie pamietam jak sie nazywał fabuła polegała na tym że dwojka znajomych/przyjaciol o każdej porze dnia jesli jedna ze stron miała taką ochote umawiali sie na "współżycie" obiecywali sobie brak jakichkolwiek uczuć lecz w pewnym momencie strona żeńska zaczyna sie bardziej angażować, jedyne co...
więcejZa dużo z niego nie pamiętam ... Wiem że były tam dwie kobiety jedna starsza druga młodsza oby dwie blondynki ... Jeden facet możliwe że o niego rywalizowały ... Akcja filmu działa się napewno nad morzem w ciepłym klimacie ... I był tam podtekst erotyczny właściwie to był lekki erotyk ... Niestety nie pamiętam jakiej...
więcej
Hej!
Szukam filmu i jedyne, co pamiętam o nim to to, że jakiś chłopak został na noc w sklepie w celu ogarnięcia towarów na pułki etc. Podczas obchodu zorientował się, że nie jest sam i że jest z nim w sklepie jakaś dziewczyna. Pomóżcie proszę.
1wszy film
Pewnie lata 80te - 2 gosci w wieku 25-30 lat przegrywaja w karty. Akcja dzieje sie gdzies w domku w lesie. Nie maja jak splacic dlugu wiec w zamian maja wybudowac mur wokol posesji z kamienia. Dopuki tego nie zrobia musza tam byc. Wiem ze jest scena w ktorej jede prubuje uciec - ale droge przecina mu...
Witam mam problem z odnalezieniem tytułu filmu ogladalem go dość dawno ale nie jest jakoś ze starszych lat tylko z tych nowszych technologii a mianowicie film opowiadał o chłopaku który chciał poznać dziewczynę która mu sie spodobała ale zawsze coś stało na drodze później poznał człowieka ,który chyba był aniołem i...
Film USA -czarna komedia .Jest małe miasteczko jakieś szwindle mafia tam rządzi prostytucja .Jest rozgłośnia radiowa .Ma przyjechać dziennikarka .Facet z młodzieżą chodzi po lesie i zbiera z gałęzi drzew kondomy .Prostytutki stoją przy drodze jedna do drzewa przywiązana ten pan z młodzieżą jedzie autem i tłumaczy może...
więcejWitam. Poszukuję filmu, gdzie grupa ludzi jechała camperem i gdzieś źle zajechali, na patologiczne osiedle. Pamiętam, że rozbili się tym camperem i jacyś ludzie chcieli ich zabić. Cały film polegał na ich ucieczce nocą. Na końcu filmu, znaleźli się w dużym hipermarkecie i tam walczyli o przetrwanie. Film był jak się...
więcej