Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam proszę o pomoc w znalezieniu filmu.
Pamiętam tylko jedna sytuację w filmie bo go nie oglądałem ale bardzo mnie zaintrygował.
Kobieta i mężczyzna jechali autem, rozmawiali ze sobą zajechali do baru i tam była tak groźnie wyglądająca dyskusja między tą parą a jakimiś gośćmi (takie jakby oprychy).
Ktoś kogoś...

Zawsze myślałem że to był Truman Show ale właśnie obejrzałem i nie było tam sceny którą pamiętam.
Scena:
Wieczór, bohater wychodzi na górne piętro swojego domu i odkrywa że są tam kamery. Pamiętam że były tam atrapy książek i że wszystko rozpieprzał. Na pewno stłukł lampę.

Rozważam opcję że była jakaś reżyserska...

więcej

Nie wiem czemu ale ostatnio przypomniala mi się scena z jakiegos filmu, ale za nic nie przypomne sobie z jakiego.
Jakiś dzieciak zdaje prawo jazdy jego kursant to wredny typ wiec stawia kawe na desce rodzielczej i mowi ze jak sie wyleje to oblewa test. Pamietam ze ten mlody byl zakochany w dziewczynie o imieniu...

Witam szukam westernu, oglądałem go bardzo dawno, z tego co pamietam to był tam motyw ze była na pewno 1 kobieta i 2, albo 3 facetow moze 4 wydaje mi sie ze tam cos miedzy jednym i drugiem facetem jest jakas akcja,, wiez sie nocuja w jakiejs jaskini, a niedlugo pozniej jak film sie konczy to akcja dzieje sie nad rzeka...

więcej

Witam szukam tylulu starego hororu z robakami,z tego co pamietam akcja dziala sie na wsi w domu caly dom byl pelny robakow wylazily z umywalki i prysnica ,pomocy jaki to film?

Czasy kolonizacji Ameryki. Syn bogatego gościa wyjechał do Ameryki w celu ronienia interesów. Na ziemi jakiegoś plemienia są duże złoża ropy. Pamiętam tylko scenę jak gasili słup ognia z tego złoża dynamitem. Wie ktoś może co to za film?

Hej. Mam nadzieję że ktoś oglądał :) szukam pewnego filmu. Pamiętam że oglądałam to dość dawno więc nie jest nowy. Akcja toczyła się w szklanym wieżowcu na jednym z ostatnich pięter ( moze ostatnim?) gdzie bylo uwięzionych kilkoro bohaterów. Nie mogli się wydostać mimo ze pukali i machali do przechodniow nikt ich nie...

więcej

Witam szukam filmu o czarnoskórym chłopaku w wieku nie wiem 25 lat mniej więcej, który grał z kumplami w kosza a obok stała kamienica(coś w tym rodzaju) z której spoglądał na nich starszy facet.
Ten sam chłopak poszedł tam pewnego razu chyba z ciekawości i w dalszej części tego filmu chyba się zaprzyjaźnili. Kurde...

Witam , szukam filmu oglądałem go kilka lat temu na tv4 lub tvp2 ale szczegóły film opowiada o ukartowanym porwaniu syna przez ojca podczas rejsu po morzu . Dochodzi do sztormu i ojciec pozoruje utonięcie wraz z synem przeżyła matka . Matka zakłada rodzine od nowa ... po latach znajomi wyjeżdżają na wakacje po powrocie...

więcej

Hej poszukuje filmu o nastolatce,która miała prawdopodobnie 15lat i wdała się w romans z facetem swojej matki.Pamietam,ze razem brali narkotyki.Dziewczyna często nosiła bluzki z myszka miki,nagrywała również swoje przeżycia na kasety-to był jej taki jakby pamiętnik.Jej matka później odkryła ten romans i bardzo sie...