Cześć.
Szukam filmu od dłuższego czasu.
Zarys fabuły
Akcja rozgrywa się w małym miasteczku.Starsza pani ma motel,w którym rpacuje "złota rączka".W pewnym momencie ta pani umiera.Złota rączka dostaje go w spadku,ale przyjeżdzą jakaś wnuczka czy po prostu jakaś kobietka z rodziny.Ona iała egzotyczną urodę.I wynika...
Szukam filmu o więzieniu w którym klawisze ( kobiety) wykorzystywały więźnia seksualnie , był tam też taki wątek że na zlecenie ( chyba szefa więzienia ) miał ten więzień na jego oczach uprawiać seks wraz z jego pomocnikiem z wybraną przez niego kobietą .
Witam. Mam prośbę po przeszukaniu całego internetu nadal nie mogę znaleźć horroru o córce która mieszkała w domu po swojej matce która zmarła, córka ta nie była świadoma że razem z nią w domu w podziemiach mieszka brat jej matki który jest kanibalem był tam też ukryty pokój z tego co pamiętam bardzo proszę o pomoc w...
więcejKiedys ogladalsm film i nie pamirtam tytułu. Był on o dwoch mężczyznach którzy zostali sami w domu bo ich rodzinne wyjechali i urzadzali imprexy i cały dom było brudny. Pamiętam nawet ze jeden z nich zaprosił do siebie jakaś dziewczynę ??? Na końcu oni m podziękowali rodzicom że dbają o dom i płacą rachunki.
https: //www. imdb. com/list/ls064975609/?sort=list_order,asc&mode=detail&am p;page=1
Jesteśmy największą potęgą świata
Cześć :)
Poszukuję filmu, raczej starszego (przed 1980), który oglądał kiedyś mój tata.
Akcja toczy się w górach, jest śnieg, a pośród nich lata/chodzi anioł, który znajduje martwą dziewczynę. Zabiera ją ze sobą do domku w górach. Domek jest drewniany, stoją w nim naczynia - szklanki, karafki.
Anioł ją bardzo...
Poszukuję filmu, który oglądałem z jakieś 10 lat temu. Film był o potworach wychodzących z pod ziemi, a
dokładniej wciągały ludzi pod ziemię. Całość działa się głównie na pustyni. Więcej nie pamiętam jak ktoś
wpadnie na jakiś pomysł to z góry dzięki.
niebanalne filmy o miłosci....poleććie coś...nie chodzi mi i beznajdziejne hollwydzkie produkcje typu komedia romantyczna...mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi...szukam czegos takiego jak między słowami czy zakochany bez pamięci..pozdrawiam
Niedawno Przypomniałam sobie o filmie który kiedyś oglądałam.To jest historia dwóch sióstr, które z ojcem i macocha, która kiedyś Opiekowała się ich matką, mieszkają w domku nad jeziorem. Pamiętam tylko, że zaczynaja ginąć ludzie i te siostry myślą, że macocha zabija i że też będzie chciała je zabić a na końcu okazuje...
więcej