Szukam tytułu horroru o matce która kupowała swoim córkom czarną róże na imieniny i potem znajdywała je martwe w łóżku.
Witam w tej bajce występowała postać która czytała różne książki i zostawała wciągnięta do opowieści i musiała ją przejść żeby się z niej wydostać jedynie mi się przypomina że czytał np. o jasiu i magicznej fasoli lub dr.jekyll i mr.hyde jesli komuś to by pomogło i wydaje mi się że postaciami były zwierzęta o ile się...
więcejA mnie męczy była to amerykańska współczesna komedia kryminalna.małe miasteczko w nim stacja radiowa miała przyjechać dziennikarka na wywiad do radia .W tym miasteczku kwitnie przestępczość a w szczególności prostytucja .Pamiętam że chyba duchowny chodził po lesie z grupą młodzieży i sprzątał las -dokładnie zbierał z...
więcejWitajcie kochani, oglądałem kiedyś film chyba na Polsacie, film był katastroficzny jedyna co pamiętam to końcówkę w której ludzie zdołali uciec do schronu, następnie było pokazane jak już siedzą starzy na trawie i rozmawiają. W tym filmie asteroida/kometa nie uderzyła w ziemie tylko w księżyc, na końcu filmu był...
Witam, szukam tytułu:
To film rosyjski.
chyba z lat 90
Rzecz opowiada o facecie, który ratuje karierę swojej żonie, skazanej dziennikarce tv, trafiając za nią do więzienia. Podczas pobytu na przepustce poznaje pewną kobietę. Zakochują się w sobie i jest to miłość, jak łatwo się domyślić, głęboko nieszczęśliwa ale...
Film był o więźniu który siedzi w celi pod ziemią bez kontaktu z ludźmi. Po jakimś czasie odkrywa celę obok w której inny osadzony popełnia samobójstwo. Jedyną możliwością rozmowy jest rozmowa z komputerowym urządzeniem które podaje mu jedzenie, rozmawia z nim itp.
Nie pamiętam tytułu, a na zalukaj nawet nie można...
Kilka lat temu oglądałam film o małym robocie. Robota znajduje młoda dziewczyna. Okazuje się że tego robota konstruował dla niej jej zmarły ojciec. Robot ten potrafi wyświetlać wspomnienia.
Witam szukam filmu o czarnoskórym chłopaku w wieku nie wiem 25 lat mniej więcej, który grał z kumplami w kosza a obok stała kamienica(coś w tym rodzaju) z której spoglądał na nich starszy facet.
Ten sam chłopak poszedł tam pewnego razu chyba z ciekawości i w dalszej części tego filmu chyba się zaprzyjaźnili. Kurde...
Szukam filmu. W kinach był może 2 3 lata temu. Z tego co pamiętam mężczyzna chodził na jakąś terapię grupową. Zakochał się w kobiecie która ja prowadziła. Na koniec filmu dostaje kartkę z jakimś cytatem.
Tyle tylko mi swita;-)
W tytule cos o miłości albo prawdzie