Cześć,
Szukam filmu, oglądałem go jakieś 10 lat temu. Bardzo mało pamietam, ale
1. Głównymi bohaterami byli : bogaty ojciec, jego syn, piękna ruda macocha (chyba nazywa się Alex), dziewczyna (?) syna (Nicole)
2. Film z dobra intrygą - ojciec ma nowa żone/kochankę (wspomniana Alex), później syn wdaje się z nią w...
Hej.
Ogladałem film o dwóch dziewczynach którym psuje się samochod w czasie wycieczki w srodku USA i poznaja tam mezczyzne w srednim wieku - mechanika samochdowego. I on sie nad nimi znęca w warsztacie pozniej.
Pamieta ktos tytuł? :)
Szukam filmu niestety jedyne co posiadam to ten screen
https://ifotos.pl/zobacz/Przechwyt_qwaqpex.png
Film stary nie mam pojęcia z którego roku. Chyba gra tam Travolta chodź szukałam w jego filmografi i nic nie znalazłam. Pamiętam tylko jedna scenę wyścigi samochodowe. Wyścig ma być do końca urwiska i mają wyskoczyć z auta. Bohater nie wyskakuje bo zahacza branzoletka o kierownicę? Ginie. Nie jestem pewna ale chyba on...
więcejChodziło o to że starszy syn bił matkę po czym tego żałował. Była scena gdzie mama widzi pobitego kota a zaraz później jak ten chłopak płakał w swoim pokoju i przytulał tego kota i mówił że nie chciał to pobić i że bardzo mu przykro. Matka szukała wszędzie pomocy ale nie mogła jej nigdzie znaleźć więc wysłała syna do...
więcejZ tego co pamiętam w filmie była rodzina: ojciec, matka i 2 synów. Chodziło o to że starszy syn bił matkę po czym tego żałował. Była scena gdzie mama widzi pobitego kota a zaraz później jak ten chłopak płakał w swoim pokoju i przytulał tego kota i mówił że nie chciał to pobić i że bardzo mu przykro. Matka szukała...
Nawet nie wiecie jak wkurzające jest to że użytkownicy FW w swoich dyskusjach, uwagach do oceny filmu nazywają aktora, reżysera scenarzystą po imieniu..
Np. kiedyś moja znajoma stąd nazywała scenarzystę serialu Teen Wolf Jeffa Davisa po prostu Jeffem. Dla mnie to jest trochę żałosne bo wielu z Was pewnie nigdy nie...