Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Był o dziewczynie, która studiowała ale poznała dziewczynę, która była striptizerką i wkręciła ją w to. Pamiętam wątek, że ktoś ukradł jej odłożone pieniądze, jak tańczyły u jakichś mężczyzn iii chyba chorobę lub śmierć tej koleżanki

Na początku mężczyzna jechał samochodem do miasta, gdzie działa się gra o zabicie wszystkich. Napotkał jakby grupę bodajże motocyklistów tzn. w kaskach na crossach z bronią, wtedy do auta wpakowało mu się chyba czwórka ludzi (para i chyba matka z córką), aby się schronić przed tropicielami, (wiem że para potem zginęła,...

więcej

Film metafizyczny o konsekwencjach wyboru drogi i zamknięciu starej. Mężczyzna jedzie metrem/pociągiem i widzi nieznajoma kobietę. Zostawia swoją dziewczynę i spontanicznie wybiega za kobietą. Wtedy otwiera się nowa ścieżka... potem mężczyzna chce wrócić ale jego dziewczyna go w ogóle nie poznaje.
Film miał język...

Szukam rosyjskiego filmu gdzie chłopiec przyczepia się do ciężarówki na wózku inwalidzkim do ciężarówki żeby zaimponować kolegom i odwiedzić swojego ojca?

szukam filmu w ktorym niemka kobieta ma corke czarnoskora i w tym czasie jest woja i musi ja ukrywac prosze o pomoc

Policjant w przeszłości prowadził sprawę, gdzie obłąkany ojciec zabił (położył spać) trzy córki. Ponieważ uniewinniono by go, to policjant go zabija i wraz z kolegą z pracy pozoruje samobójstwo mordercy. Dowiadujemy sie o tym fakcie na koniec filmu. Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu. Pozdrawiam.

Witam wszystkich serdecznie. Poszukuję filmu z lat 90 o 3 biednych przyjaciołach, którzy będąc na wakacjach postanowili zarobić trochę kasy I zaczęli umawiać się z kobietami za pieniądze, wiele lat temu widziałem na Polsacie, nie pamiętam tytułu.

Gra polega na podaniu opisowej wersji tytułu filmu.
Mile widziane są filmy znane, ale można podać też tytuł całkowicie nieznany i w razie potrzeby dodawać podpowiedzi dla innych graczy.
1. Zagadki standardowo tworzymy do polskich wersji tytułów filmów z bazy FW. Jeśli natomiast ma być odgadnięta wersja...

Hej!
Czy znacie może filmy o miłości w czasie 2 wojny światowej, szczególnie chodzi mi o miłość jakiegoś Niemca do kobiety z podbitego kraju. Oglądałam ostatnio film "Milczenie morza" (może ktoś kojarzy) ten z 2004 roku, Francuski bardzo dobry film i właśnie tam był motyw taakiej miłości może znacie filmy podobne. Za...

więcej

Witajcie, tak jak wyżej poszukuje filmów o ratowaniu życia, ludzi czy zwierząt, z pożaru głębokości wodnych, trzęsień ziemi itp.