Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałam go około 8 lat temu. Więźniowie pracowali na jakiejś pustyni. Jeden z nich wykopał szminkę należąca do kobiety która całowała swoje ofiary przed śmiercią. Może ktoś skojarzył i podeśle mi tytuł? :D

Podajcie tytuły filmow w ktorych mąż tlucze żonę/narzeczona/kochanke.

House był świetny, The Good Doctor też jest niczego sobie, a teraz szukam kolejnych na przyszłość. Raczej coś nowszego, ale starszymi też nie pogardzę. Co możecie polecić?

Witam.
Starams się już od jakiegoś czasu znaleźć 2 filmy oba związane z przeznaczeniem. Ale to nie oszukać przeznaczenie.

OK więc może opiszę to co z nich pamiętam.
W jednym było o kobiecie która miała zdolności widzenia, ukazywały jej się fragmenty zdarzeń, np: ciężarówka wybuchająca, ktoś tonący w samochodzie...

więcej

Jedyne co pamiętam i utkwiło mi w głowie to:
Kilku bohaterów, może dwójka? (kobieta i mężczyzna) nie pamiętam dokładnie, może było z nimi dziecko? Nie pamiętam.
Była scena w tym filmie, w bazie albo na jakimś statku że bohaterzy schowali się pod podłogą przed robotem zabójcą który ich chciał zabić i nie zauważył ich...

więcej

Hejka, znacie jakieś komedie podobne z humorem do Johnny English?

Witam serdecznie,
znacie może jakieś filmy zbudowane na zasadzie retrospekcji, tzn. ktos opowiada jakas
historie a ujecia z jego opowiadania sa przeplatane ujeciami z przeszlosci obrazujacymi
opowiadana historie.
Przykladem takich fimow sa na pewno amadeusz i ciekawy przypadek benjamina buttona,
szukam innych...

więcej

O takiej dziewczynie co siedziała w opuszczonym mieście sama, siedziała w opuszczonej toalecie publicznej na równie opuszczonym kiblu . Siedziała tam i tam na ścianach w tej toalecie były jakieś napisy napisane . Jak wychodziła z tego budynku to jakiś facet próbował rozjechać ją ciężarówką, co to był za film?

jakies filmy francuskie dramaty thriller

Cześć, kiedyś w tv leciał serial o młodym piosenkarzu. Był on gwiazda i szukał partnerki do duetu. Młoda dziewczyna wysłała chyba swoje zgłoszenie i tak się poznali. Kojarzy ktoś?